Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (14/10)

Δημοσιεύθηκε 14 Οκτωβρίου, 2020

Κριός
Ανάδρομος ο Ερμής από σήμερα και το νου σου στον συναισθηματισμό σου και τον παραλογισμό σε οτιδήποτε αφορά χρήματα και πρακτικά θέματα.

Ταύρος
Ανοίγει περίοδος αναθεωρήσεων στις σχέσεις σου. Επειδή όμως τα πράγματα δεν είναι όπως περίμενες, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι άσχημα. Πρόσεξέ το.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Χρειάζονται αρκετές διορθώσεις σε θέματα δουλειάς και υγείας και εσύ αρκετή ανοχή με τον εαυτό σου και τους άλλους για να μπορέσεις να τα κάνεις.

Καρκίνος
Αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι ουδέποτε είχες έλεγχο στα ερωτικά ή την σχέση με τα παιδιά σου και αυτό είναι καλό, ασχέτως αν δεν το αισθάνεσαι έτσι.

Λέων
Δεν αξίζουν όλες οι καταστάσεις να συντηρηθούν επ’ άπειρον κι αυτό ισχύει και για τις καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένεια σου και γίνεται σαφέστερο.

Παρθένος
Αν και βρίσκεσαι στην θέση να θέλεις να πάρεις πράγματα πίσω, ουσιαστικά δεν γίνεται να κάνεις rewind κουβέντες, συναντήσεις και ιδέες, ακόμη κι αν το νομίζεις.

Ζυγός
Συναισθηματικές και οικονομικές ισορροπίες που προτίμησες αρχίζουν να δείχνουν ολόκληρο το δυναμικό τους, συμπεριλαμβανομένων των αρνητικών.

Σκορπιός
Δεν είναι λύση το να πάρεις πίσω αυτά που έχεις εκφράσει και σε αντιπροσωπεύουν, αλλά μάλλον να έχεις το θάρρος να ζήσεις με τις συνέπειες.

Τοξότης
Δεν χρειάζεται να ματαιώνεις τον εαυτό σου, την εμπειρία σου και οτιδήποτε άλλο με την πρώτη δυσκολία. Δυσκολίες υπάρχουν πάντα.

Αιγόκερως
Οποιοδήποτε μπέρδεμα σε φιλίες και δραστηριότητες καλό είναι να μείνει στο πλαίσιο του, όχι να γίνει υπερβολικό κολλώντας επάνω ότι άλλο άσχετο.

Υδροχόος
Χρειάζεται κάποια προσοχή για να μην πάθεις μακιαβελισμό ή οξεία ηττοπάθεια στα επαγγελματικά σου. Μάλλον να εμπιστευτείς τον εαυτό σου περισσότερο.

Ιχθύες
Καλό είναι που αρχίζει το γαϊτανάκι της ασυνεννοησίας με συγγενείς κι όσα πιστεύεις πως σε κάνουν καλύτερο γιατί βοηθά να ξεκαθαρίσει αν όντως είναι έτσι.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram