Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (22/8)

Δημοσιεύθηκε 21 Αυγούστου, 2020

Κριός
Πολλά κι ωραία μπορεί να δεις και να ακούσεις από τον σύντροφό σου και γενικότερα στις σχέσεις σου, είναι κάπως υπερβολικά ή ίσως κι άσχετα.

Ταύρος
Μπορείς να έχεις μια αρκετά στρωτή μέρα, να κάνεις και απλά πραγματάκια όμορφα, χωρίς καμία αξιοσημείωτη αλλαγή όμως σε πράγματα που περιμένεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Εύκολο να διασκεδάσεις και να είσαι δημιουργικός με καλή διάθεση, όμως ενοχλείσαι παραπάνω με τα γνωστά θέματα σε συνεργασίες και σχέση.

Καρκίνος
Γίνεται λίγο δύσκολο να βρεις ησυχία στο σπίτι και μέσα σου, καθώς αγγαρείες, θέματα υγείας ή πρακτικά μεγεθύνουν ότι ζήτημα υπάρχει στη σχέση σου.

Λέων
Παρεΐτσα και βόλτες σήμερα και το ενδεχόμενο να το παρακάνεις και να «γράψεις» δουλειές κι υποχρεώσεις. Αν δεν είσαι διακοπές, κοίταξέ το.

Παρθένος
Μην παρασυρθείς να κάνεις πολλά, επειδή δεν θα μπορέσεις να τα στηρίξεις, ούτε να τα ευχαριστηθείς. Αντίθετα, επίμεινε σε κάτι που πραγματικά απολαμβάνεις.

Ζυγός
Επηρεάζεσαι πιο εύκολα από αυτά που ακούς και σου προτείνουν σήμερα, πιθανώς λόγω πολύ μέτριας διάθεσης. Άκουσε καλύτερα τον εαυτό σου.

Σκορπιός
Μάλλον λείπει η όρεξη για οτιδήποτε δεν είναι πολύ εύκολο, από συναντήσεις, μέχρι κουβέντες, αλλά αυτού του είδους οι συναναστροφές δεν σε γεμίζουν.

Τοξότης
Δύσκολα θα χαλάσεις χατίρι σε παρέα, σε φίλους, στις ασχολίες που γουστάρεις, έστω κι αν αυτό σημαίνει πως απλώς κάνεις μια από τα ίδια. Είναι ευχάριστα ίδια.

Αιγόκερως
Και πράγματα που θέλεις και πράγματα που πρέπει σωρός σήμερα και είναι ν' απορείς γιατί σου βγαίνει τέτοιο παράπονο, αλλά βγαίνει, απρόβλεπτα.

Υδροχόος
Κάτι σε εκδρομή ή κάτι που είναι καινούριο για σένα είναι πολύ καλή ιδέα, έστω κι αν δεν μπορείς να ησυχάσεις ακριβώς λόγω θεμάτων φίλων ή σχεδίων σου.

Ιχθύες
Αν μπορείς να αφιερώσεις την ημέρα στην ερωτική σου ζωή κατά προτίμηση χωρίς πολλές συναναστροφές, καλό θα’ ναι.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram