Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (13/4)

Δημοσιεύθηκε 12 Απριλίου, 2020

Κριός

Διασκεδάζετε πραγματικά με όλα αυτά που βλέπετε να κάνει κάποιος για εσάς, και μάλλον θα το συνεχίσει μέχρι να πάρει από εσάς την θετική σας απάντηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Η ερωτική σας εξωστρέφεια, έχει πλήρως γίνει αντιληπτή από το άτομο που σας αφορά. Τώρα θα πρέπει να περιμένετε από την δική του την μεριά κινήσεις.

Δίδυμοι

Το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας δώσει χρόνο παραπάνω από την καθημερινότητα του, αλλά υπό τον όρο ότι και εσείς θα ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις.

Καρκίνος

Κρατήστε την αξιοπρέπεια σας και μην χάνεστε μόνο μέσα σε πάθη που δεν ξέρετε που μπορεί να καταλήξουν. Σίγουρα μιλήστε άμεσα με το πρόσωπο που αγαπάτε.

Λέων

Οι συμφωνίες που έχετε κάνει με τον σύντροφο σας, από τη μεριά του έχουν αρχίσει και γίνονται πράξη, άρα τώρα πρέπει και εσείς να πάρετε σειρά!

Παρθένος

Δεν έχετε πραγματικά, καμία διάθεση για να περιμένετε από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, τις απαντήσεις του. Τώρα θα μιλήσετε και θα θέσετε τα όρια σας.

Ζυγός

Αυτό το χρονικό διάστημα, είστε πλήρως απασχολημένοι με οικογενειακά και εργασιακά ζητήματα που μάλλον δεν έχετε καθόλου χρόνο για έναν νέο σύντροφο.

Σκορπιός

Στα μάτια σας υπάρχει θυμός και απογοήτευση, καθώς το άτομο που κάποτε είχατε εμπιστευτεί, τώρα σας έχει προδώσει. Μπορείτε απλά να φύγετε!

Τοξότης

Οι φιλικοί σας γνώριμοι και οι παρέες σας, θέλουν να βοηθήσουν σε μια επανασύνδεση, που ξέρετε και εσείς ότι πλησιάζει. Οι μέρες έχουν εκπλήξεις.

Αιγόκερως

Έχουν γίνει πολλά αυτό το χρονικό διάστημα με τον σύντροφο σας που μάλλον και εσείς έχετε χαθεί. Θα καταφέρετε αυτές τις ημέρες πάντως να συναντηθείτε.

Υδροχόος

Τα νεύρα που έχετε δεν κρύβονται και σίγουρα προέρχονται από την λάθος επιλογή ατόμου που έχετε κάνει, μέσα στην ερωτική σας ζωή. Διορθώστε το.

Ιχθείς

Από σήμερα και μέχρι το τέλος του μήνα, θα καταφέρετε να δείτε από κοντά τον άνθρωπο που αγαπάτε, και κάπως έτσι να δοθούν ευκαιρίες για επανένωση.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram