Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (30/8)

Δημοσιεύθηκε 29 Αυγούστου, 2020

Κριός
Βρες παρέα για να βελτιώσεις την ποιότητα της κυριακάτικης ρουτίνας σου, θα' ναι πιο χρήσιμο από το να ξοδέψεις ό,τι να' ναι γιατί «έχεις κάτι στο μυαλό σου».

Ταύρος
Καλό είναι να θυμάσαι ότι όταν μιλάει το συναίσθημα η λογική σπανίως βρίσκει έρεισμα. Εν προκειμένω ίσως το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να παρατηρεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Μην κολλήσεις σε κάποια ιδέα για το τι είναι καλύτερο για την παρέα, τον εαυτό, τους συγγενείς σου. Το καλύτερο τώρα, είναι αυτό που μπορείτε τώρα.

Καρκίνος
Αν ετοιμάζεσαι για σαφείς δηλώσεις στην ερωτική σου ζωή, βεβαιώσου ότι όντως ξέρεις τι λες και δεν έχεις κολλήσει σε κάποια λούπα.

Λέων
Ωραία η παρεούλα σήμερα έστω κι αν είναι μόνο με τον σύντροφό σου. Ακόμη καλύτερη αν δεν πιέζεις να κάνετε όλοι αυτό που θέλεις εσύ.

Παρθένος
Μάλλον απίθανο να βγάλεις άκρη με την ζωή σου πρακτικά αν επιμένεις να την βλέπεις σαν μηχάνημα που θέλει φτιάξιμο. Ίσως η αντίληψή σου θέλει φτιάξιμο.

Ζυγός
Κάνε ένα ωραίο προγραμματάκι, κυριακάτικο, με μπόλικο χώρο για αλλαγές και προτεραιότητα στην απλότητα μήπως ηρεμήσει λίγο το κεφάλι σου.

Σκορπιός
Τα «καλύτερα μόνος μου, εγώ κι ο πόνος μου» που λες δεν θα’ πρεπε πλέον να τα πολυπιστεύεις ούτε εσύ ο ίδιος. Να είσαι πιο ευγνώμων για τους ανθρώπους σου.

Τοξότης
Μεγαλύτερες οι πιθανότητες να βγούνε συναντήσεις, συζητήσεις, εκδρομές, αν κάνεις πρόγραμμα και μετά αφήσεις τους άλλους να του αλλάξουν τα φώτα.

Αιγόκερως
Απλά, καθαρά, λιτά είναι αυτά που σε ξεκουράζουν, αρκεί να μπορείς να μείνεις σ’ αυτή τη λογική χωρίς να χρειάζεται να πείσεις τους διαφωνούντες.

Υδροχόος
Μάλλον τρως τον πρόλογο σου, ειδικά αν «κούμπωσες» σε βολικές απόψεις. Ξεκούμπωσε για να μη χάσεις την ουσία στα συναισθηματικά/ερωτικά σου.

Ιχθύες
Ωραίο είναι που θέλεις να είσαι με άλλους και να κάνετε πράγματα μαζί. Αρκεί να μην τραβάς εσύ το άγχος για όλους και ξεχνάς τελείως τι γίνεται με σένα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram