Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (12/5)

Δημοσιεύθηκε 12 Μαΐου, 2021

Κριός
Πιέσεις και «τρεχάματα» στα οικογενειακά, ίσως αναφορικά και με πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας, σου δημιουργούν αναστάτωση και κούραση που είναι δύσκολο να αποφύγεις.

Ταύρος
Με αυξημένη αισιοδοξία προχωράς θέματα επαγγελματικών χωρίς τους ενδοιασμούς και τα αρνητικά σενάρια των προηγούμενων ημερών, ενώ μπορεί σήμερα να πετύχεις και έναν καλό οικονομικό διακανονισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Το μυαλό σου είναι σκορπισμένο σε «χίλιες μεριές» κάνοντας πιο δύσκολο το να παρακολουθήσεις εστιασμένα τα γεγονότα στην καθημερινότητά σου, αγχώνοντας τον εαυτό σου για το παραμικρό.

Καρκίνος
Και τι δεν θα ‘δινες για να σε αφήσουν λίγο στην ησυχία σου σήμερα, πράγμα μάλλον αδύνατον, οπότε αναθεώρησε συναισθηματικές αντιδράσεις, φροντίζοντας το δικό σου sanity.

Λέων
Υπογραφές που πέφτουν στα επαγγελματικά μπορούν να ανοίξουν σημαντικές πόρτες. Εκτός αυτού όμως είσαι διατεθειμένος να περάσεις καλά σήμερα, ασχέτως με το τι θα κάνει η «άλλη πλευρά». Είναι κι αυτό πάντα μια επιλογή.

Παρθένος
Βρίσκεις τον τρόπο να επικοινωνήσεις αρμονικά, ακόμα και να δημιουργήσεις συμπάθειες στη δουλειά, αφού όταν θες «είναι μανούλα» στη διπλωματία.

Ζυγός
Μη διστάσεις να ζητήσεις έγκαιρα τη γνώμη ενός ειδικού για ένα οικονομικό ζήτημα που σε προβληματίζει, καθώς έτσι θα κερδίσεις και χρόνο αλλά και χρήμα εν τέλει.

Σκορπιός
Η διάθεσή σου δεν είναι και η πιο «τέλεια», προσπάθησε όμως να εκμεταλλευτείς την ημέρα που είναι καλή για κλεισίματα συμφωνιών και αγοραπωλησίες ακινήτων.

Τοξότης
Η λύση είναι μια: επικοινωνία. Αναφορικά με θέματα σχέσεων πρωτίστως, καθώς αν εσύ δεν εκφράσεις τα θέλω σου, είναι μάλλον απίθανο ο άλλος «να μυρίσει τα νύχια του» και να σου δώσει αυτό που θες.

Αιγόκερως
Ίσως έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να βοηθήσουν στην αποσυμφόρηση του προγράμματος στην δουλειά, αλλάζοντας σου εν μέρει και οπτική στο πώς να αντιμετωπίζεις κάποια πράγματα.

Υδροχόος
Μην αναρωτιέσαι αν «σ’αγαπάει η δεν σ’αγαπάει» το άτομο που σε ενδιαφέρει, καθώς μάλλον σ’αγαπάει και θα στο δείξει κιόλας!

Ιχθύες
Άσε πίσω το «αναμάσημα» παλιών και «πικρών» οικογενειακών ιστοριών και δοκίμασε να βρεις πρακτικές λύσεις με γνώμονα την ψυχολογική σου ηρεμία.

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram