Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (11/3)

Δημοσιεύθηκε 11 Μαρτίου, 2021

Κριός
Η διάθεσή σου σήμερα θα χρωματίζεται από τα συναισθήματά σου, τα οποία θα είναι έντονα και θα χρειαστούν ένα πεδίο εκτόνωσης. Έχεις ανάγκη από περισσότερη ονειροπόληση και λιγότερη δράση. Η τέχνη σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το καλύτερο outlet.

Ταύρος
Φρόντισε να σχεδιάσεις όσο πιο ορθολογιστικά γίνεται τις επόμενες επιχειρηματικές και επαγγελματικές σου κινήσεις, με γνώμονα την πραγματικότητα και όχι τη φαντασία σου. Για κάποιους, όμως, δεν αποκλείεται ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Αν είσαι στη φάση που ψάχνεις για δουλειά δεν είναι κακή ιδέα να προσεγγίσεις άτομα με τα οποία είχες συνεργαστεί στο παρελθόν. Όμως από την άλλη, αν εργάζεσαι, είναι καλύτερα να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις καθώς η κρίση σου δεν θα είναι σωστή.

Καρκίνος
Βρίσκεσαι πιθανότατα σε έναν οργασμό αναφορικά με μελλοντικά σου σχέδια που αφορούν τις σπουδές σου, μια μετεκπαίδευση ή ένα καινούριο επαγγελματικό σχέδιο που σχετίζεται ίσως με το διαδίκτυο, δεν είναι όμως τώρα η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις μπρος. Κάνε την προετοιμασία σου και προτίμησε καλύτερα να προχωρήσεις σε δράση από την επόμενη βδομάδα.

Λέων
Αν μπορείς, απόφυγε δοσοληψίες και διακανονισμούς με τράπεζες, εφορίες, εταιρίες και γενικώς τρίτους, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να υπάρξουν σημαντικές παραλείψεις ή και λάθη.

Παρθένος
Θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την περίφημη οξυδέρκειά σου για να ζυγίσεις αντικειμενικά ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν στις επαγγελματικές αλλά και προσωπικές σου σχέσεις, καθώς κάποια πράγματα μπορεί να φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά.

Ζυγός
Λανθασμένα συμπεράσματα αναφορικά με κάποια πρόσωπα στη δουλειά μπορεί να οδηγήσουν σε μπλεξίματα, γι’ αυτό τσέκαρε επισταμένως ποιους εμπιστεύεσαι.

Σκορπιός
Το μυαλό σου επεξεργάζεται πολλές φρέσκες δημιουργικές ιδέες και σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο, ωστόσο η περίοδος δεν ενδείκνυται για ουσιαστικές αποφάσεις. Αν δραστηριοποιείσαι στην καλλιτεχνική σκηνή, δεν αποκλείεται το ταλέντο σου με κάποιο τρόπο να αναγνωριστεί.

Τοξότης
Το να θέλεις να είσαι αγαπητός από όλους κερδίζοντας τον τίτλο του καλού παιδιού, σε φέρνει πολλές φορές στα όριά σου, καθώς βάζεις στην άκρη τις δικές σου ανάγκες, λέγοντας μάλιστα ψέματα στον ίδιο σου τον εαυτό ότι «όλα είναι καλά». Αμ δε.

Αιγόκερως
Σήμερα μπορείς να επηρεάσεις περισσότερο τους άλλους στο επικοινωνιακό κομμάτι, όποτε εκμεταλλεύσου αυτή την εύνοια σε επαγγελματικές συζητήσεις. Πρόσεξε μονάχα να μην ενδώσεις και σε κουτσομπολιά…

Υδροχόος
Τα μάτια σου δεκατέσσερα όσον αφορά ενδεχόμενες οικονομικές κινήσεις που φαντάζουν εκ πρώτης όψεως ιδανικές, ενώ τελικά μπορεί να κρύβουν παγίδες.

Ιχθύες
Παρ’ το λίγο πιο χαλαρά σήμερα και μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε πιέσει, ενώ απόφυγε να παίξεις και τον αγαπημένο σου ρόλο του σωτήρα σε προβλήματα άλλων. Αντίθετα, αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου ή ασχολήσου με κάτι δημιουργικό όπως ένα χόμπι.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram