Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (11/5)

Δημοσιεύθηκε 11 Μαΐου, 2021

Κριός
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζει τα οικονομικά σου και σε καλεί να θέσεις τους στόχους σου σε αυτόν τον τομέα, με σκοπό τη βελτίωση του βιοτικού σου επιπέδου. Θα θελήσεις να προχωρήσεις σχέδια που σχετίζονται με μια επιχείρηση ή μια χρηματοδότηση, ενώ μπορεί να προκύψει και μια επαγγελματική πρόταση που θα συμβάλλει στην αύξηση του εισοδήματός σου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη του μήνα, που σχηματίζεται σήμερα στο ζώδιό σου, ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ζωή σου, επηρεάζοντας μάλιστα ολόκληρη την γενέθλια χρονιά σου αν είσαι γεννημένος από τις 8 μέχρι τις 14 Μαΐου. Είναι η ιδανική στιγμή για να οραματιστείς και να σχεδιάσεις το πώς θέλεις να είσαι μέχρι τα επόμενα γενέθλια σου, με τα νέα ξεκινήματα να αφορούν κάθε τομέα της ζωής σου που δεν σε ικανοποιεί, κάνοντας μια αλλαγή ή μια νέα αρχή στη δουλειά, στα προσωπικά, στην υγεία, στην εμφάνισή σου ή όπου αλλού θέλεις. Κάνε τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου προτεραιότητα και μην ασχολείσαι με τις γνώμες τρίτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Έφτασε η ώρα να κοιτάξεις λίγο πιο σοβαρά την υγεία σου και τη φυσική σου κατάσταση, κάνοντας μια νέα αρχή στον τρόπο που φροντίζεις τον εαυτό σου με την πολύ βοηθητική Νέα Σελήνη στον Ταύρο. Για αρχή ξεκίνα βγάζοντας από τη ζωή σου ό,τι και όποιους λειτουργούν τοξικά για εσένα, «ρουφώντας» την ενέργειά σου, και στη συνέχεια εστιάσου στο να υιοθετήσεις πιο υγιεινές συνήθειες που θα βοηθήσουν το σώμα σου να δουλεύει at optimum levels.

Καρκίνος
Η μοναδική Νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει στον δρόμο σου άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις ένα όνειρο σου πραγματικότητα, πιστεύοντας σ’ εσένα, στις ικανότητες και στα ταλέντα σου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ίσως αναλάβεις έναν πιο ηγετικό ρόλο μέσα σε μια ομάδα, ίσως ξεκινήσεις μια καινούργια συνεργασία στα επαγγελματικά, ενώ μπορεί να θελήσεις να ασχοληθείς τώρα με τα κοινά. Η αισιοδοξία σου και η κοινωνικότητά σου θα είναι στα πάνω τους και θα μπορέσεις να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες με άτομα που ταιριάζετε.

Λέων
Νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά φέρνει η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, ιδιαίτερα για όσους ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο. Μια καινούργια πρόταση για συνεργασία, μια αναβάθμιση στη δουλειά, μια προαγωγή ή και μια αλλαγή του στάτους σου είναι αρκετά πιθανά σενάρια, με τις συνθήκες να είναι πολύ ευνοϊκές για χτίσεις τις βάσεις στην καριέρα σου και να αποκτήσεις ένα καλό όνομα στον χώρο σου. Το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει να κάνεις σωστές κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι πολύ ευνοϊκή για να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου σε θέματα σπουδών και επαγγελματικών. Αν θέλεις να ξεκινήσεις ένα μεταπτυχιακό, να κάνεις μια μετεκπαίδευση, να ανοίξεις μια καινούργια επιχείρηση, να διαφημίσεις τη δουλειά σου μέσω του διαδικτύου ή να εγκαινιάσεις μια συνεργασία με το εξωτερικό τώρα μπορείς να το κάνεις με μεγαλύτερη ευκολία. Και η διάθεσή σου όμως θα είναι ανεβασμένη και μπορεί μάλιστα να «παίξει» και ένα ειδύλλιο με ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας.

Ζυγός
Δυνατότητες να διευθετήσεις τα οικονομικά σου και να κάνεις νέες κινήσεις σε αυτόν τον τομέα φέρνει η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Μπορεί να επιτύχεις μια καλή συμφωνία με μια εταιρία, έναν συμφέρων διακανονισμό με μια τράπεζα ή να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία. Παράλληλα η ερωτική σου ζωή μπορεί να αναζωογονηθεί αυτό το διάστημα, δίνοντας σου τη ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο σου σε μια βάση κοινής κατανόησης και εμπιστοσύνης ή να βιώσεις «έντονες συγκινήσεις» αν είσαι ελεύθερος.

Σκορπιός
Μια καινούργια αρχή στο κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών σου φέρνει η Νέα Σελήνη στον άξονά σου στο ζώδιο του Ταύρου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Θέλεις να οικοδομήσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις σε πιο στέρεες βάσεις, αποφεύγοντας καταστάσεις «φρενοκομείου» που σε ιντρίγκαραν μεν έντονα, σε κούρασαν όμως πολύ εν τέλει. Φαίνεται πως έχεις πάρει το μάθημά σου, με τις προοπτικές για νέα ξεκινήματα να είναι ευνοϊκές τόσο στα προσωπικά σου όσο και στις επαγγελματικές σου συνεργασίες.

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη του Μαΐου στον Ταύρο επηρεάζει τους τομείς της εργασίας και της υγείας σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να ξεκινήσεις ένα οργανωμένο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης που θα δίνει στον οργανισμό σου τη δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεται για να μπορεί να τα «βγάζει πέρα» μέσα στην καθημερινότητα. Στο κομμάτι των επαγγελματικών είναι πιθανό να υπάρξει μια καινούργια δουλειά ή μια νέα πρόταση για συνεργασία με ευνοϊκούς όρους.

Αιγόκερως
«Το χαμόγελο στα χείλη» και τη ζεστασιά στην ερωτική σου ζωή φέρνει η Νέα Σελήνη στον Ταύρο. Έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφό σου, εκφράζοντας με ζέση τα συναισθήματα αλλά και τη σεξουαλικότητά σου, έχοντας ανάγκη να χαρείς περισσότερο, ενώ αν είσαι μόνος μια νέα γνωριμία όλο ρομαντισμό μπορεί «να σου πάρει τα μυαλά» για τα καλά, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Γενικότερα όμως θα είσαι πιο ευδιάθετος και δημιουργικός, έχοντας και μπόλικη έμπνευση στην εργασία σου, τολμώντας ίσως κάτι καινούργιο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Υδροχόος
Ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας επηρεάζεται θετικά από τη Νέα Σελήνη του μήνα στον Ταύρο. Φαίνεται πως θα μπορέσεις να αποκαταστήσεις σχέσεις και να λύσεις θέματα που υπήρχαν με αγαπημένα πρόσωπα και που συνεχώς αποτελούσαν αιτία προστριβών και συναισθηματικής αναστάτωσης, σχετιζόμενα ίσως και με τα περιουσιακά. Μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση, μια αγοραπωλησία ακινήτου ή μια συγκατοίκηση είναι αρκετά πιθανή, ενώ μπορεί τώρα να θελήσεις να ξεκινήσεις κάτι δικό σου επαγγελματικά από τον «καναπέ» του σπιτιού σου.

Ιχθύες
Σούπερ ευνοϊκή είναι η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα στον Ταύρο για να θέσεις στόχους και πλάνα που αφορούν τα επαγγελματικά σου αλλά και το κομμάτι των σπουδών σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Θα μπορέσεις να βρεις το πανεπιστήμιο που σε ενδιαφέρει για το master σου και να κάνεις τις διαπραγματεύσεις σου για μια καινούργια δουλειά ή συνεργασία, ιδιαίτερα δε αν ασχολείσαι με το εμπόριο, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ και το διαδίκτυο. Ίσως πάλι αποφασίσεις να κλείσεις ένα ταξίδι αναψυχής τώρα που επιστρέφουμε και πάλι στην κανονικότητα, παρέα με καλούς φίλους ή τον σύντροφό σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram