Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (20/5)

Δημοσιεύθηκε 20 Μαΐου, 2021

Κριός
Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να κάνεις συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που αφορούν επαγγελματικούς στόχους και συλλογικά πρότζεκτ. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι τομείς του εμπορίου, της διαφήμισης, των media και της τεχνολογίας. Μην το αναβάλεις για τις επόμενες μέρες καθώς θα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση.

Ταύρος
Η Πέμπτη ενδείκνυται για επαγγελματικές συζητήσεις με προϊσταμένους και άτομα σε σημαντικά πόστα που μπορούν να αποφέρουν κέρδος, για να περάσεις από συνεντεύξεις για δουλειά καθώς επίσης και για να στείλεις βιογραφικά σε εταιρίες και οργανισμούς. Από αύριο το κλίμα θα είναι διαφορετικό οπότε be fast.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Χρόνια Πολλά Δίδυμε! Σήμερα το βράδυ ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σου και τα γενέθλια σου ξεκινάνε για φέτος. Όσα παιδάκια συγκεκριμένα γεννηθούν απο τις 22:37 θα εναι Διδυμάκια, ενώ όσα γεννηθούν πριν Ταυρακια. Αυτά τα γενέθλια είναι σημαντικά μιας και η σαιζόν των εκλείψεων που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα στον άξονα σου σημαίνει πως θα υπάρξουν αλλαγές στην ζωή σου και στο κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών σου, ενώ και το γεγονός ότι έχουμε ήδη μπει στη σκιά του ανάδρομου Ερμή, -θα γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο σου στις 29/5 αλλά η σκιά του ήδη επηρεάζει-, δείχνει πως θα υπάρχει μια ανακατωσούρα μέσα στην καθημερινότητα σου το επόμενο διάστημα. Το κεφάλι ψηλά και όπως λέει μια παροιμία: «Νέα γενέθλια, νέα τυχη»!

Καρκίνος
Θετική ημέρα για μυστικές οικονομικές διαπραγματεύσεις και επαφές για εργασιακά ζητήματα, τις οποίες θα πρέπει να κρατήσεις προς το παρόν κρυφές από τρίτους, δίνοντας χρόνο για να «κλειδώσουν» τα πράγματα προς όφελος σου.

Λέων
Εξετάζεις πιθανές συνεργασίες με μακρινό ορίζοντα στα επαγγελματικά καθώς και ξεκινήματα στα προσωπικά σου, βγάζεις όμως ένα πιο σοβαρό πρόσωπο στις συναναστροφές με τους γύρω σου, καθώς δεν σε ενδιαφέρουν πια οι demi καταστάσεις.

Παρθένος
Καλή μέρα για να κάνεις μια πετυχημένη επαγγελματική παρουσιάση, να συζητήσεις τις προοπτικές στα εργασιακά σου με τους προϊσταμένους σου ή για να προχωρήσεις μια καινούργια συμφωνία με καλές προοπτικές. Μην το αφήσεις για αργότερα καθώς η ενέργεια δεν θα είναι το ίδιο ευνοϊκή τις επόμενες μέρες.

Ζυγός
Ένα επίτευγμα των παιδιών σου ή μια επιτυχία με την ομάδα σου στη δουλειά μπορει να φέρει χαμόγελα, ενώ ίσως πάρεις και αποφάσεις για το ξεκίνημα ή την ολοκλήρωση μιας προσωπικής σχέσης.

Σκορπιός
Αξιοποίησε την ημέρα για να συζητήσεις τις οικονομικές λεπτομέρειες ενος πρότζεκτ στα επαγγελματικά, να βρεις λύσεις σε κληρονομικά θέματα ή να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία ακινήτου. Μην το αφήσεις για αργότερα καθώς από αύριο το σκηνικό αλλαζει.

Τοξότης
Κινήσου γρήγορα και κάνε σήμερα τις προσπάθεις σου για να διαφημίσεις τη δουλειά σου, να επικοινωνήσεις τις ιδέες και τα ταλέντα σου με μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας καθώς και να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει με σκοπό μια σοβαρή δέσμευση στα προσωπικά σου.

Αιγόκερως
Η μέρα ενδείκνυται για να «τρέξεις» οικονομικά θέματα, όπως να κάνεις μια αίτηση για δάνειο, να κάνεις έναρξη εργασιών ή να ψάξεις για χρηματοδότηση της επιχειρήσης σου, καθώς και για να κλείσεις μια οικονομική συμφωνία με ευνοϊκούς όρους. Δράσε άμεσα γιατί από αύριο τα πράγματα αλλάζουν.

Υδροχόος
Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Κρόνο στο ζώδιο σου σε βοηθά να κάνεις σημαντικές συζητήσεις στα προσωπικά σου, ξεκαθαρίζοντας καταστάσεις αλλά και να διαπραγματευτείς όρους και συμφωνίες στα επαγγελματικά. Οι επόμενες μέρες θα ναι πιο μπερδεμένες, οπότε μην καθυστερείς.

Ιχθύες
Το κλίμα σήμερα στην δουλειά είναι πιο υποστηρικτικό και προσφέρεται για συζητήσεις, για να επικοινωνήσεις καλύτερα τα θέλω σου με συναδέλφους, καθώς και για ολοκληρώσεις πιθανές νέες συμφωνίες. Καλή μέρα και για να ασχοληθείς με επισκευές μέσα στον χώρο του σπιτιού.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram