Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (2/2)

Δημοσιεύθηκε 2 Φεβρουαρίου, 2024

Ημερήσιες προβλέψεις (2/2)

Κριός

Η Σελήνη περνά την ημέρα στον τομέα της οικειότητας σου και σε ελκύουν όλα αυτά που είναι κρυμμένα, λεπτά ή πολυεπίπεδα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο παράγει κάποια ένταση και μπορείς να εργαστείς υπέρ σου, βγάζοντας κίνητρα για βελτιώσεις. Ωστόσο, ο Ήλιος σε ενθαρρύνει να αποσπαστείς, να διαφοροποιηθείς και να πειραματιστείς με την τρέχουσα διέλευση του από τον ηλιακό 11ο οίκο σου. Αυτά τα πράγματα μπορεί να έρχονται σε αντίθεση με την πλήρη, εντατική προσέγγιση της τρέχουσας διέλευσης της Σελήνης. Βρες τρόπους συγκέντρωσης και εξειδίκευσης αλλά και συμβιβασμού.

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των συνεργασιών σου και αναζητάς περισσότερη αλληλεπίδραση και ανατροφοδότηση. Ωστόσο, η σημερινή διέλευση Ερμή – Ποσειδώνα ενθαρρύνει την εμπλοκή της φαντασίας σου. Βοηθά στην εξομάλυνση ορισμένων από τις πιο τραχιές άκρες της ζωής σου και μια χαλαρωτική ή εμπνευσμένη συζήτηση μπορεί να είναι μέρος αυτού. Οι συζητήσεις τείνουν να οδηγούν στη σωστή κατεύθυνση, παρόλο που μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα δομημένες. Ο καταιγισμός ιδεών ή η δικτύωση μπορεί να οδηγήσει σε λαμπρές ιδέες ή λύσεις σε προβλήματα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και νιώθεις πολύ πιο ικανοποιημένη συναισθηματικά αφού χειριστείς τα καθήκοντα σου και παρακολουθήσεις τις ρουτίνες σου. Ωστόσο, η σημερινή διέλευση Ερμή – Ποσειδώνα ενθαρρύνει μια ήπια προσέγγιση στον κόσμο. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιτρέψεις στις συνομιλίες να ρέουν και να ακούς γενναιόδωρα. Αισθάνεσαι άνετα με τον εαυτό σου και αυτή η ευκολία κάνει τη φαντασία σου να αναδυθεί με υποστηρικτικούς τρόπους. Η υπομονή τώρα ανταμείβει. Τα όνειρα μιας συναρπαστικής σκηνοθεσίας μπορούν να σε εμπνεύσουν.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στον τομέα του ρομαντισμού και της ευχαρίστησης όλη μέρα, πρέπει να κάνεις λίγο χώρο για αυθορμητισμό και προσωπική απόλαυση. Είσαι σε τέλεια φόρμα για να αποκτήσεις κάποια προοπτική με αυτή τη διέλευση της Σελήνης, αλλά ακόμη περισσότερο με μια διέλευση Ερμή – Ποσειδώνα που εμπνέει ευφάνταστες συζητήσεις. Θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι οι λεπτομέρειες είναι λιγότερο σχετικές από το γενικό νόημα με τις σημερινές διελεύσεις. Οι αλληλεπιδράσεις σου είναι πιθανώς ανακουφιστικές και πιθανώς επουλωτικές, ή είναι λίγο έξω από την πεπατημένη, κεντρίζοντας σου την περιέργεια.

Λέων

Με τη Σελήνη στον ηλιακό 4ο οίκο σου όλη μέρα, λαχταράς λίγη οικειότητα και ευγένεια. Ευτυχώς η μέρα έχει πολλές δυνατότητες να χαλαρώσει το μυαλό σου, αν και αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να μείνεις αδρανής. Μπορεί να είσαι απασχολημένη κάνοντας κάτι χαλαρωτικό που πραγματικά απολαμβάνεις όπως μια μορφή διαλογισμού σε κίνηση. Μπορεί να επιλύσεις ένα δύσκολο συναισθηματικό πρόβλημα ή κατάσταση κάτω από μια διέλευση Ερμή – Ποσειδώνα που διευρύνει το μυαλό. Οι συζητήσεις είναι αποδεκτές αλλά και συγκινητικές και η διαίσθηση μπορεί να σε οδηγήσει στις σωστές πληροφορίες.

Παρθένος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίες σου και η περιέργεια σου μεγαλώνει. Αν και αυτή είναι μια ιδιαίτερα διανοητική επιρροή, η σημερινή διέλευση Ερμή – Ποσειδώνα εμπνέει κάποια φαντασία. Διαθέτεις περισσότερη από το συνηθισμένο ψυχική ενέργεια και προσωρινό μαγνητισμό. Αυτή η επιρροή τείνει να αυξάνει τα συναισθήματα ευκολίας ή αποδοχής των τρεχουσών συνθηκών και είναι απελευθέρωση. Μπορεί να έχεις μια εμπειρία που σου ανοίγει το μυαλό καθώς διασκεδάζεις ασυνήθιστες και διαφορετικές προοπτικές. Εναλλακτικά μπορείς να αποκτήσεις μια χρήσιμη νέα άποψη για ένα θέμα που κάποτε σε μπέρδευε.

Ζυγός

Το να μπεις σε ένα ευχάριστο αυλάκι σε τονώνει συναισθηματικά και αυτό σήμερα έρχεται φυσικά με τη Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου. Με αυτή τη διέλευση, οι ανάγκες σου είναι ευχάριστα απλές και συγκεκριμένες, κάτι που διευκολύνει το μυαλό και τις αλληλεπιδράσεις σου. Με τη σημερινή διέλευση Ερμή – Ποσειδώνα οι ενέργειες είναι καλές για ονειροπολήσεις και παρακάμψεις από τη συνηθισμένη ρουτίνα. Εφαρμόζεις τη σοφία και τις προηγούμενες εμπειρίες σε ένα τρέχον πρόβλημα. Μπορεί να θέλεις να τυλίξεις το μυαλό σου γύρω από ένα μυστήριο ή μια άλλη ψυχική δραστηριότητα που είναι και ευχάριστη και απορροφητική.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνά σήμερα και αύριο στο ζώδιο σου, μεταφέροντας τις συναισθηματικές ανάγκες στο μπροστινό μέρος του ενδιαφέροντος σου. Από πολλές απόψεις είσαι πιο ξεκάθαρη για το πως αισθάνεσαι, προτιμάς να ρυθμίσεις εσύ το ρυθμό και να αφήσεις τα συναισθήματα σου να σε οδηγήσουν. Ωστόσο μπορεί να είναι δύσκολο να ενσωματώσεις την ανάγκη σου για ανεξαρτησία με την ισχυρή επιθυμία σου να παραμένει με ότι είναι πιο οικείο και ασφαλές. Ευτυχώς, μια εναλλακτική ματιά σε μια κατάσταση μπορεί να είναι συναρπαστική με τη σημερινή διέλευση Ερμή – Ποσειδώνα. Αυτή η δημιουργική και υπομονετική ενέργεια είναι θεραπευτική, βοηθώντας σε να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τον εαυτό σου.

Τοξότης

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, με την τάση να κρατάς κάποια πράγματα για τον εαυτό σου και να επεξεργαστείς τα συναισθήματα περισσότερο από το να τα εκφράζεις. Είναι μια ευεργετική επιρροή αυτή τη στιγμή του σεληνιακού μήνα. Επιδίωξε να αντιμετωπίσεις τομείς ενοχής που μπορεί να σε εμπόδιζαν να πάρεις το διάλλειμα που χρειάζεσαι και σου αξίζει. Μπορεί να χρειαστεί μια υγιή απόδραση. Είναι επίσης μια καλή μέρα για ευφάνταστες σκέψεις ή συζητήσεις. Μπορεί να εμπνευστείς για να δημιουργήσεις και να διατηρήσεις περισσότερη ειρήνη και συμπόνια στην προσωπική σου ζωή.

Αιγόκερως

Η σημερινή Σελήνη ξυπνά τη φιλικότητα σου και αναδεικνύει την ανάγκη σου για την αίσθηση ότι ανήκεις κάπου. Μπορεί να βρεις τον εαυτό σου να εμπνέεται από ιδέες ή να επικοινωνείς με ικανοποιητικούς τρόπους σήμερα, με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα σε αρμονία. Αυτή η διέλευση ευνοεί τη δημιουργία επιπλέον χώρου για φαντασία και θαυμασμό. Η αποχώρηση από τα προβλήματα σου δίνει τη δυνατότητα να δεις καταστάσεις με ένα νέο τρόπο. Απολαμβάνεις τα κρυφά στρώματα ενός θέματος και δεν είναι ώρα να βιάζεσαι για αποφάσεις. Η συνεργασία με άλλους για ένα κοινό στόχο μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη και είναι εύκολο να εξομαλυνθούν οι διαφορές αν χρειαστεί.

Υδροχόος

Με τη σημερινή Σελήνη επενδύεις περισσότερη ενέργεια στις φιλοδοξίες και τις επιδόσεις σου. Ωστόσο, αυτά τα συναισθήματα μπορεί να έρθουν σε σύγκρουση με την επιθυμία σου να διατηρείς ένα ελεύθερο πνεύμα. Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς σήμερα, καθώς ορισμένοι κανόνες χρειάζονται την προσοχή σου, αλλά πρέπει επίσης να ακολουθήσεις το δικό σου δρόμο. Η σημερινή όψη Ερμή – Ποσειδώνα σε βοηθά να κάνεις ένα διάλλειμα από την υπερβολική ανάλυση ή την υπερβολική σκέψη. Το να αφήσεις την ένταση και τη φαντασία σου να εμπλακεί είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο.

Ιχθύες

Η Σελήνη σε ενθαρρύνει να εξερευνήσεις και να ανακαλύψεις σήμερα και αύριο. Οι νέες ρυθμίσεις ή το περιβάλλον μπορεί να είναι πιο αναζωογονητικό. Η δεύτερη μαντεία μιας κατάστασης ή μιας απόφασης είναι δυνατή τώρα, αλλά αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να ρυθμίσεις τον εαυτό σου. Ωστόσο, ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σου εναρμονίζεται με τον Ερμή σήμερα, δημιουργώντας την τέλεια ατμόσφαιρα για να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου και να αποκτήσεις πρόσβαση στη διαίσθηση σου. Ένα ήρεμο και απαλό θέμα σου ταιριάζει πολύ. Τα όνειρα και οι φαντασιώσεις μπορεί να είναι ωραία σημεία συζήτησης και μπορεί να μάθεις κάτι πολύτιμο ανταλλάσοντας ιδέες.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram