Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (3/7)

Δημοσιεύθηκε 2 Ιουλίου, 2020

Κριός
Ξέρεις ότι όσο πιο πολύ φωνάζεις κι όσο πιο πολύ επιμένεις σε κάτι, μάλλον τόσο περισσότερο χρειάζεται να πείσεις τον εαυτό σου πρώτα.

Ταύρος
Δόξα και τιμή στους φίλους με αντοχές που παραμένουν εκεί όταν κολλάμε για νιοστή φορά στα ίδια συναισθηματικά μοτίβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Επίλεξε ποιόν θα δεις και με ποιόν θα κυκλοφορήσεις σήμερα, όχι ό, τι κάτσει για να μην είναι το αποτέλεσμα ένα μάλλον απογοητευτικό «ό, τι να’ναι».

Καρκίνος
Δεν γίνεται σε μία μέρα να κάνεις όσα δεν έκανες όλο τον μήνα, συνεπώς διάλεξε ένα-δυο, κατά προτίμηση αφού το σκεφτείς λίγο.

Λέων
Ωραίο πράγμα το φλερτ και ο έρωτας και η διασκέδαση. Απλώς μην ποντάρεις και τα πάντα πάνω τους, είπαμε.

Παρθένος
Όσο επιμένεις να βάζεις τους δικούς σου και τα άτομα στο σπίτι σε κουτάκια, τόσο περισσότερες θα είναι οι εκπλήξεις.

Ζυγός
Αν μπορείς να κινηθείς εκδρομικά δεν είναι κι άσχημη ιδέα. Απλώς φρόντισε να έχεις κανονίσει δουλειές και πρακτικά για να μην στο χαλάσουν.

Σκορπιός
Υπάρχει μια σύγχυση ανάμεσα στο έχω επιλογές και το έχω καλές επιλογές. Το πρώτο δεν σημαίνει απαραίτητα το δεύτερο, ειδικά όσον αφορά τα λεφτά και τα αισθήματα.

Τοξότης
Καλό είναι να’ σαι αισιόδοξος και θετικός, ωστόσο φρόντισε ειδικά όσον αφορά τα μεγάλα της ζωής σου, να μην περιμένεις το πολύ από το τίποτα.

Αιγόκερως 
Η ειλικρίνεια είναι πολύ πιο εύκολη από τις κάμψεις και φιόγκους που θα κάνεις για να συντηρήσεις κάποια ανακρίβεια. Επίσης, μην πιστεύεις ό,τι σε βολεύει από φόβο.

Υδροχόος
Ωραία τα μεγάλα σχέδια και τα μεγάλα όνειρα και η αισιοδοξία και δεν ξέρω και ‘γω τι. Μια επαφή με το πορτοφόλι σου να υπάρχει απλώς, σαν παρακαταθήκη.

Ιχθύες
Απόφυγε να κάνεις τον υπερήρωα στην δουλειά από καλή πρόθεση. Αν κάτι δεν είσαι βέβαιος πως μπορείς, καλύτερα να το αφήσεις ήσυχο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram