Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (12/2)

Δημοσιεύθηκε 12 Φεβρουαρίου, 2024

Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Κριάρι μου, σήμερα είσαι σε μια καλύτερη φάση, πιο ήρεμος και τα πράγματα ρεγουλάρονται σημαντικά. Οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται σε βοηθούν να χτίσεις την εικόνα σου ακόμα καλύτερα και βγάζεις ένα πιο ενδιαφέρον και δραστήριο προφίλ προς τα έξω. Από το μεσημεράκι και μετά νιώθεις αρκετά ικανός να προχωρήσεις παρακάτω τις κινήσεις σου και να εξελίξεις τα πλάνα σου! Ένα σημαντικό είναι πως σε πιάνει μια ανασφάλεια κι ένα άγχος και το βγάζεις προς τα έξω σαν ένταση. Θα το αντιληφθείς όμως εύκολα, θα το παρατηρήσεις και θα το φέρεις τα ίσα του. Δε θα το αφήσεις να σε καταβάλει, παρά την ένταση που έχεις.

Ταύρος
Ταύρε μου, είναι μια μέρα που σήμερα έχεις μια αρκετά καλή μέρα και φροντίζεις να ασχοληθείς περισσότερο με τον κοινωνικό σου κύκλο. Μπορεί να δώσεις λίγο περισσότερο βάση στο φλερτ και να περάσεις καλά. Κάποια ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου περνάνε σε δεύτερη μοίρα, αν και πολύ σημαντικά! Από το μεσημεράκι και μετά όμως, κλείνεσαι κάπως στον εαυτό σου και προσπαθείς να διαχειριστείς ψύχραιμα κάποιες καταστάσεις, αν και νιώθεις πως βράζεις μέσα σου. Θα ανακτήσεις τον έλεγχο όμως στα θέματα αυτά! Ένα άγχος και μια ένταση μπορεί να σε κάνει εκρηκτικό και αυτό δε θα αφήσει καλή εντύπωση. Λίγη προσοχή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με την εικόνα σου παίρνουν μια ευχάριστη τροπή. Ευχάριστα νέα και θετικές εξελίξεις επιβεβαιώνουν όλο το φόρτο εργασίας που έχεις κάνει. Το μόνο που θέλει λίγη προσοχή είναι ο τρόπος που απαντάς σε απόψεις με τις οποίες δε συμφωνείς. Από το μεσημεράκι και μετά, σε ενοχλούν διάφορα και θέλεις απλά να πάρεις λίγο χώρο για τον εαυτό σου. Κάποιες αντιπαραθέσεις στην παρέα μπορεί να ανάψουν για λίγο τα αίματα και δεν θα αφήσεις τίποτε σχεδόν αναπάντητο! Το σημαντικό για εσένα θα είναι να δείξεις τη δύναμή σου. Απλά παίζει να φανατιστείς και να το βγάλεις κάπως λάθος προς τα έξω.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, η επιθυμία σου να έχεις νέες εμπειρίες, αλλά και να ασχοληθείς με θέματα εξωτερικού, σου φτιάχνει ακόμα περισσότερο τη διάθεση και σε κάνει να ξεχαστείς από όλα αυτά που έχεις στο κεφάλι σου. Έστω και για λίγο! Από το μεσημεράκι και μετά, το κλίμα αλλάζει σημαντικά, αφού εστιάζεις περισσότερο σε ζητήματα που προκύπτουν και επηρεάζουν την εικόνα σου. Μπορεί να γίνεις ακόμα πιο κυκλοθυμικός και να ξεσπάσεις σε δικούς σου ανθρώπους ή να την πληρώσουν άτομα του ευρύτερου κύκλου. Είναι κάπως περίεργο. Το σημαντικό για εσένα είναι να καταλάβουν κάποιοι πως δε μπορούν να παίζουν μαζί σου. Κάποιοι από τη δουλειά σου ίσως…;

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα είσαι σε μια φάση που θέλεις να διατηρήσεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου και να αποφύγεις τα έντονα ξεσπάσματα. Κάποια πράγματα ενδέχεται να τα βλέπεις κάπως πιο υπερβολικά, αλλά δεν το βγάζεις τόσο προς τα έξω. Δώσε βάση σε κάποιες συνεννοήσεις με συνεργάτες. Από το απογευματάκι και μετά, υπάρχει μια ένταση και κάποια επαγγελματικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια και σε αγχώνουν σημαντικά! Κάποιες συζητήσεις ή κάποια νέα πρότζεκτ δεν είναι και τόσο εύκολα στο να βγουν άμεσα και δυσκολεύεσαι να το διαχειριστείς! Και μην προσπαθήσεις να δείξεις τη δύναμη σου σε συνεργάτες σου. Θα είναι σημαντικό μείον!

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, αυτό που θέλεις να κάνεις είναι να καταλάβεις τι μπορεί να συμβαίνει με τα άτομα που έχεις απέναντί σου. Εστιάζεις περισσότερο στο να είσαι ο εαυτός σου και θέλεις να σε δεχτούν οι άλλοι για αυτό. Και το καταφέρνεις! Απλά δίνεις πολύ πόνο με τις λεπτομέρειες σε ζητήματα με τη δουλειά. Από το μεσημεράκι και μετά, το κλίμα αλλάζει λίγο και εμπλέκεσαι σε φάσεις που έχουν ένταση και σου δημιουργούν ένα άγχος. Γίνεσαι αρκετά απρόβλεπτος και στα ξαφνικά μπορεί να ασχοληθείς με ένα νέο πρότζεκτ, από το πουθενά. Ή αναλαμβάνεις κάποιες ευθύνες μόνος σου για να μην εμπλακείς σε διάφορα που θα σου τσιτώσουν κι άλλο τα νεύρα.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα ασχολείσαι με τη δουλειά σου και βλέπεις το πρόγραμμά σου να ρολάρει πολύ όμορφα. Η μέρα περνά γρήγορα και το μόνο περίεργο σημείο είναι αυτό της αυτοέκφρασής σου! Αυτό που προσπαθείς να σπάσεις κάποια κατεστημένα, δε θα πάει και τόσο καλά σήμερα. Anyways, η ψυχολογία σου είναι αρκετά καλή! Από το μεσημεράκι και μετά, εστιάζεις περισσότερο στους άλλους και προσπαθείς να καταλάβεις τι μπορεί να συμβαίνει στο μυαλό τους. Καθώς επίσης και το αν ασχολούνται μαζί σου, αν σε λαμβάνουν υπόψη, αλλά και σε τι βαθμό συμβαίνει αυτό. Και αυτό, καταλαβαίνεις πως πυροδοτεί άγχη και φοβίες που θα εκφράσεις με κάπως έντονο τρόπο.

Σκορπιός
Μια μέρα που ξεκινά με όμορφη διάθεση, παρά τις παράξενες συζητήσεις που μπορεί να ξεκινήσουν στο σπίτι σου το πρωί, Σκορπιέ. Κι επειδή δεν έχεις διάθεση να χαλάσεις αυτή την όμορφη ενέργεια που νιώθεις, δε θα συμμετάσχεις και πολύ. Προτιμάς να ασχοληθείς με ζητήματα που θα σου φέρουν κάτι καλό σήμερα! Από το μεσημεράκι και μετά, υπάρχει μια ένταση και το ότι θα θελήσεις να πάρεις αποστάσεις από συνεργάτες είναι κάτι που, πίστεψέ με, θα φανεί! Καταλαβαίνεις πως μπορείς να διατηρήσεις τον έλεγχο, αν όμως κάποιος προσπαθήσει να σου την πει, τότε κακό του κεφαλιού του σήμερα!

Τοξότης
Τοξότη μου, κάποια ζητήματα με το σπίτι έρχονται και κάνουν το μυαλό σου λίγο… πουρέ σήμερα! Ανησυχείς κάπως υπερβολικά, ενώ το μόνο που χρειάζεσαι είναι διατηρήσεις – ή έστω να προσπαθήσεις – την ψυχραιμία σου και να τα βάλεις κάτω όλα με τη σειρά. Έτσι ναι, θα τη βρεις την άκρη! Από το μεσημεράκι και μετά όμως, θα θελήσεις να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με πράγματα που βγάζουν από μέσα σου τον αληθινό σου εαυτό. Να διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις, να περάσεις χρόνο με φίλους. Μπορεί πάλι να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση για έξοδο, που θα ενισχύσει σημαντικά τον κύκλο σου με νέες και δυνατές γνωριμίες. Καλό είναι να μην το παίξεις «αντάρτης», τουλάχιστον μέχρι να δεις που πηγαίνει το πράγμα!

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, είσαι σε μια φάση που απλά μπορείς να δεις μια άλλη οπτική των πραγμάτων. Δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και αξιοποιείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται για να κάνεις το καλύτερο που μπορείς στη δουλειά σου! Μπορεί να εμφανιστεί κάποια καλή ευκαιρία για δουλειά, αλλά προσπάθησε να μην έχεις σα κίνητρο μόνο το οικονομικό. Από το μεσημεράκι και μετά, θα πάρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και θα επιλέξεις να χαλαρώσεις και να απολαύσεις λίγο χρόνο στο σπίτι. Έτσι, θα μπορέσεις να αποφύγεις επαφές με κόσμο που θα σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο και να ξεσπάσεις την ένταση που θα σε πιάσει.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, προσπαθείς να διαχειριστείς τα οικονομικά σου με τέτοιο τρόπο που και να μειώσεις το άγχος σου αλλά και να μην αναγκαστείς να πιεστείς! Το μυαλό σου δουλεύει σε πολλά επίπεδα σήμερα και είναι εύκολο να χάσεις τη μπάλα και σταδιακά να κουραστείς. Μέχρι το μεσημεράκι όμως, θα βρεις τρόπους να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου και να εκμεταλλευτείς σωστά κάθε ευκαιρία που θα βρεθεί μπροστά σου. Από νωρίς το απόγευμα θα νιώσεις μια νευρικότητα και ένα στρες για ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου όμως. Δουλίτσες που πρέπει να γίνουν άμεσα σου δημιουργούν ένα άγχος και κάπως ξεφεύγεις από το κομμάτι των λογικών σκέψεων.

Ιχθύες
Η μέρα σου φαίνεται να ξεκινά καλά σε γενικές γραμμές, Ιχθύ μου. Το μόνο που θα σε ζορίσει είναι το κομμάτι των σκέψεων. Πολλά πράγματα φαίνεται να σε απασχολούν ταυτόχρονα και δυσκολεύεσαι να βρεις το χρόνο σήμερα, και κυρίως την ενέργεια, να τα τακτοποιήσεις όλα μαζί. Έχεις όμως μια όμορφη διάθεση και αν αξιοποιήσεις τις γνωριμίες σου, θα βρεις άκρη πολύ πιο σύντομα από ό,τι πιστεύεις! Από το μεσημεράκι και μετά σε πιάνει μια νευρικότητα και η έντασή σου είναι εμφανής! Θα προσπαθήσεις να διατηρήσεις τον έλεγχο της κατάστασης και να κοντρολάρεις κάποια βαθιά συναισθήματα, που σήμερα φαίνεται να ξυπνάνε και πάλι.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram