Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (30/5)

Δημοσιεύθηκε 29 Μαΐου, 2020

Κριός
Μην το παίρνεις προσωπικά αν δεν συνεννοείσαι σχεδόν με κανέναν αυτές τις μέρες, όλοι περνάνε τη φάση τους.

Ταύρος
Ζύγισε προσεκτικά πόσο αξίζει να επιμένεις σε απόψεις ή σχέδια που επί του παρόντος διαψεύδονται από την πραγματικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε όσα συμβαίνουν σε επίπεδο καριέρα και γάμου, το παρακάτω σου μπορεί να είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που επεδίωκες.

Καρκίνος
Το βέβαιο είναι ότι όλοι δίκιο έχετε, έστω κι αν αυτό σε πληγώνει. Δεν θα βοηθήσει να πληγώσεις κι εσύ.

Λέων
Κάνε το καλό και ρίχ' το στο γιαλό με βεβαιότητα ειδικά απέναντι σε σύντροφο και συνεργάτες και έτσι αποφεύγεις πάσα απογοήτευση.

Παρθένος
Δεν ξέρω πόσο στέκει να διαμαρτυρηθείς αν κάτι που κυνηγάς δεν βγαίνει επειδή δεν έχει πλάκα, δεν το θέλει κανείς και δεν εξυπηρετεί κανέναν.

Ζυγός
Το «εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν» είναι καλή υπόμνηση για οποιαδήποτε πρακτική λεπτομέρεια αφορά τη δουλειά κι όχι την υγεία σου.

Σκορπιός
Χιούμορ και πάλι χιούμορ μήπως και αποφύγεις την αίσθηση ότι φταίνε και όσοι είναι κλεισμένοι μαζί σου για ό, τι συμβάινει.

Τοξότης
Ο μόνος σίγουρος τρόπος να μην συνεννοηθείς με κανέναν είναι να μην βλέπεις τίποτα άλλο πλην της άποψής σου, όσο σωστή κι αν είναι.

Αιγόκερως
Καθώς οι συνθήκες κάθε άλλο παρά συνηθισμένες είναι, επιτρέπεται να βγεις έξω από τις συνηθισμένες σου απόψεις και κουβέντες.

Υδροχόος
Επειδή ό, τι είναι δυνατόν να γίνει θα το κάνεις, είναι μάλλον ανώφελο να κολλάει το μυαλό σου σε αυτά που είναι τελείως ανέφικτα.

Ιχθύες
Εάν δεν αισθάνεσαι και πολύ καλά, να είσαι ανοιχτός να εξετάσεις την πιθανότητα ότι τα συμπεράσματα σου είναι λάθος ή ίσως περιορισμένα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram