Ζευγάρια ζωδίων που έχουν τις πιο περίπλοκες σχέσεις

Δημοσιεύθηκε 17 Νοεμβρίου, 2023

Εάν είχατε ποτέ μια σχέση μεγάλων αποστάσεων ή μια σχέση , ξέρεις πόσο σύνθετες είναι οι σχέσεις. Αν είχατε ποτέ κάποια σχέση ή παρακολουθούσατε μια ταινία ή να διαβάσετε ένα βιβλίο, ξέρετε πόσο πιο πολύπλοκες είναι οι σχέσεις σας με έναν άλλο άνθρωπο.

Δεν είστε τεμπέλης ή αδύναμος αν παραιτηθείτε από μια σχέση, είστε έξυπνοι και πρακτικοί. Ορισμένες σχέσεις είναι καταδικασμένες να αποτύχουν πριν ξεκινήσουν ακόμη, ενώ άλλες αποδεικνύονται πέρα ​​από τις προκλήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν υπάρχουν ελαφρυντικοί παράγοντες όπως τα παιδιά και οι επιχειρήσεις και η διάλυση της σχέσης θα επηρεάσει περισσότερους ανθρώπους από ό, τι οι δύο εμπλεκόμενοι, τότε αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουμε και να δούμε τα πράγματα.

Η αστρολογία μπορεί να μας πει όλα σχετικά με τη συμβατότητα με τα ζώδια και ποιες ζώδια έχουν τις πιο περίπλοκες σχέσεις.

Κριός και Παρθένος

Ας μιλήσουμε για το τι θα συντάξει αυτά τα δύο μαζί. Είναι πλήρη αντίθετα και τα αντίθετα έλκονται. Η Παρθένος θα θαυμάσει την εμπιστοσύνη του Κριού . Ο Κριός θα βρει τη λαμπρότητα και την ικανότητα της Παρθένου να διορθώσει οτιδήποτε είναι πολύ ελκυστικό. Εάν ο Κριός πάρει μια αμβλύ διάθεση και σκληρή απέναντι από τη Παρθένο, αυτό θα μπορούσε να τελειώσει οτιδήποτε σχέση έχουν μεταξύ τους. Όταν ένα σημάδι φωτιάς (Κριός) και ένα σημάδι γης (Παρθένος) συγκεντρωθούν, είναι δύσκολο για αυτούς να κατανοήσουν τη συμπεριφορά και τη στάση του άλλου.

Ταύρος και Σκορπιός

Η αισθησιαστικότητα του Ταύρου και η σεξουαλικότητα του Σκορπιού θα πάνε μαζί καλά. Και οι δύο είναι παθιασμένοι, προσεκτικοί με την εμπιστοσύνη τους, και και οι δύο μπορεί να είναι πολύ ζηλιάρης, που είναι εκεί που θα προκύψει το πρόβλημα. Ο Ταύρος δεν πρόκειται να καταλάβει τη ζηλότυπη συμπεριφορά του Σκορπιού και την ανάγκη για αποπληρωμή. Αυτά τα δύο σημάδια θα πήγαιναν σίγουρα σε κάποιο αδιέξοδο, χωρίς κανένας από αυτούς να παραδίδει. Εάν μπορούν να περιέχουν τη σχέση τους με την κρεβατοκάμαρα, μπορεί να προκύψει μια σχέση, αλλά έξω από αυτό, υπάρχει υπερβολικός κίνδυνος να πληγεί κάποιος από αυτούς το άλλο.

Δίδυμος και Υδροχόος

Με κάποιους τρόπους, αυτά τα δύο είναι απολύτως συμβατά – είναι και τα δύο ελεύθερα πνεύματα που αγαπούν τη συνομιλία και είναι πολύ πνευματικά. Και οι δύο αγαπούν τους ανθρώπους, αλλά ο Δίδυμος είναι καλύτερος στο να είσαι κοινωνικός. . Δεν χρειάζεται να έχουν μια ατζέντα πίσω από αυτό όπου ο Υδροχόος θα προτιμούσε αν το κοινωνικό γεγονός ήταν να συγκεντρώσει χρήματα για μια αιτία. Ο Δίδυμος είναι πιο προσαρμόσιμος από τον Υδροχόο και είναι καλύτερο να εκφράζει τα συναισθήματά του. Ο Υδροχόος προτιμά να μην εκφράζει κανείς τα συναισθήματά του. Τι διασκέδαση είναι η αγάπη ή η ευτυχία αν δεν μπορείτε να μιλήσετε γι ‘αυτό; Ο Δίδυμος είναι γνωστός για το ότι είναι ασυνεπής και ο Υδροχόος για να είναι απρόβλεπτος και μερικές φορές αυτές οι δύο ιδιότητες δεν πάνε μαζί καλά.

Καρκίνος και Ιχθύς

Τόσο ο Καρκίνος όσο και οι Ιχθύς είναι δημιουργικοί, προσεκτικοί και ευαίσθητοι, αλλά ο Καρκίνος μπορεί να εμπλακεί πολύ συναισθηματικά, κάτι που οι Ιχθύες δεν καταλαβαίνουν πλήρως. Επίσης, ο Καρκίνος έχει πλήρη επίγνωση του τρόπου με τον οποίο οι σχέσεις τους επηρέαζαν και τις άλλαξαν στο πρόσωπο που είναι σήμερα, και όμως, φαίνεται ότι οι Ιχθύες δεν έχουν μόνο ανάμνηση του παρελθόντος, ποτέ δεν φαίνεται να μαθαίνουν από τα λάθη τους. Αυτά τα δύο είναι μεγάλοι συνεργάτες με δημιουργική έννοια και δουλεύουν καλά σε καλλιτεχνικά έργα όπως η εγκατάσταση τέχνης, οι θεατρικές παραγωγές και οι αναγνώσεις, αλλά η καθημερινή εργασία σχέσεων μπορεί να είναι δύσκολη για αυτούς.

Λέων και Τοξότης

Και τα δύο αυτά σημάδια ξέρουν πώς να έχουν μια καλή στιγμή και πώς να κάνουν μια μεγάλη πρώτη εντύπωση. Ο Τοξότης θα το κάνει συνήθως με τη φανταστική αίσθηση του χιούμορ. Το πράγμα είναι ότι ο Λέων χρειάζεται πραγματικά κάποιον που θα τον αφήσει να λάμψει και ο Τοξότης δεν είναι τόσο μεγάλος στο να είναι ένας σύζυγος τροπαίου. Ο Τοξότης δεν πρόκειται να κολλήσει χρησιμοποιώντας όλη την ενέργεια και τα ταλέντα του, προσπαθώντας να κάνει τον Λέοντα να αισθάνεται καλύτερα. Ωστόσο, οι δύο αυτοί είναι τόσο ατρόμητοι και αγαπούν να διασκεδάζουν, ώστε να γίνουν καλοί φίλοι, αλλά μια μακροχρόνια ρομαντική σχέση θα ήταν περίπλοκη.

Ζυγός και Υδροχόος

Ο Ζυγός ενδιαφέρεται για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Οι Ζυγοί ίναι γνωστοί για το ότι είναι σταθεροί, ασφαλείς και άνθρωποι που τείνουν να βασίζονται σε μεθόδους που έχουν δοκιμάσει πριν. Οι Υδροχόοι ήθελαν να είναι εφευρετικοί και είναι περισσότερο από περίεργοι για πράγματα που είναι καινούργια και μη δοκιμασμένα. Οι Υδροχόοι τείνουν να απογοητεύουν τον Ζυγό επειδή είναι πολύ πτηνωμένοι και απερίσκεπτοι. Ωστόσο, επιθυμούν να έχουν λίγη από αυτή την ελευθερία που έχει ο Υδροχόος και να τους θαυμάσει. Ο Ζυγός θέλει να είναι γύρω από τον Υδροχόο, επειδή γνωρίζει ότι πρέπει να υπενθυμίσουμε τις δυνατότητες που υπάρχουν εκεί.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram