Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (28/7)

Δημοσιεύθηκε 27 Ιουλίου, 2020

Κριός
Είναι ιδιαίτερα εύκολο να κολλήσεις στο δίπολο νεύρα-απογοήτευση σήμερα, ειδικά σε οικογενειακό επίπεδο, ειδικά αν τα πάρεις όλα πολύ σοβαρά.

Ταύρος
Δεν είναι ανάγκη να κάνεις τη χάρη σ’ όποιον προσπαθεί να εκμαιεύσει κάποια αντίδραση από σένα, ιδιαίτερα αν σε ωθεί να κινηθείς παράτυπα ή πισώπλατα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Η άρνηση και οι αντιστάσεις όσον αφορά δουλειά κι οποιαδήποτε αγγαρεία είναι μεγάλες, κάνε τα απολύτως απαραίτητα αλλά μην λες ψέματα.

Καρκίνος
Από την πλάκα μέχρι το μάλωμα για σοβαρά θέματα καριέρας ή γάμου, η απόσταση είναι πολύ μικρή σήμερα. Μη θεωρείς ότι έχεις δίκιο πριν ακούσεις.

Λέων
Οι δικοί σου μπορεί να σε βάλουν σε άσχημη διάθεση και χωρίς λόγο σήμερα, μην τσιμπήσεις και νομίσεις ότι θα λύσεις προβλήματα και θα γιάνουν παράπονα.

Παρθένος
Όσον αφορά στα χρήματα σήμερα το αισθητήριο σου λειτουργεί καλύτερα απ’ ό,τι συνήθως. Όσον αφορά στην επικοινωνία ρέπεις στις χοντράδες.

Ζυγός
Σκέψου λίγο παραπάνω ό,τι κάνεις στα ερωτικά και τα οικονομικά σου επειδή είσαι έτοιμος να δυσκολέψεις τη ζωή σου μόνος σου.

Σκορπιός
Καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος, όμως τσέκαρε μήπως υπερφορτώνεσαι με δουλειές γιατί σκέφτεσαι διαρκώς το χειρότερο δυνατό σενάριο.

Τοξότης
Υπάρχει έξτρα κούραση και ανάγκη για να ξεκουράσεις, αν μη τι άλλο, το μυαλό σου, έστω κι αν η διάθεσή σου είναι άψογη.

Αιγόκερως
Αν δεις ότι ανακατεύονται τα πράγματα στις φιλίες σου, αξίζει να βεβαιωθείς ότι δεν πρόκειται απλώς για παρεξήγηση, επειδή είναι πολύ πιθανό.

Υδροχόος
Βεβαιώσου ότι αυτά που κάνεις στη δουλειά για τα χρήματα αποφέρουν όντως χρήματα, επειδή φαίνονται κάπως μπερδεμένα τα πράγματα.

Ιχθύες
Μην τσιμπάς σε «κακιούλες» και σπρωξιματάκια από παρέα ή συγγενείς όταν σε ωθούν να κάνεις ή να δώσεις πράγματα που δεν θέλεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram