Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι η 4η κριτής του GNTM

Δημοσιεύθηκε 24 Ιουνίου, 2020

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μπήκε στη ζωή μας πριν από 2 χρόνια. Εμφανίστηκε στο bootcamp του πρώτου GNTM που προβλήθηκε από το Star και σύντομα ανακαλύψαμε ότι είναι η creative director του reality μόδας. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί απέδειξε από την πρώτη στιγμή ότι είναι μια πληθωρική παρουσία.

Μια προσωπικότητα που δεν θα μπορούσε να κρυφτεί πίσω από τις κάμερες. Κάπως έτσι ο ρόλος της διευρύνθηκε στον 2ο κύκλο του Greece’s Next Top Model. Μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από την κριτική επιτροπή του παιχνιδιού δε, ο ρόλος της έγινε ακόμα μεγαλύτερος. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέλαβε τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί θα είναι η 4η κριτής του νέου κύκλου του GNTM στον οποίο θα διαγωνίζονται και γυναίκες και άνδρες μοντέλα. Την αποκάλυψη έκανε, το πρωί της Δευτέρας, στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, επισημαίνοντας πώς, εκτός από κριτής, η Ζενεβιέβ, θα παραμείνει και ως creative director στο show. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει διανύσει τα δικά της χιλιόμετρα και ως μοντέλο στις πασαρέλες. Η αρχική της ενασχόληση με τον χώρο της μόδας, ήταν μέσα από αυτό το επάγγελμα.

Μάλιστα πρόσφατα η ίδια μοιράστηκε και κάποια στιγμιότυπα από την εποχή που ήταν ακόμα μοντέλο στον λογαριασμό της στο Instagram.
https://www.instagram.com/p/CBXexG-p-Sa/?utm_source=ig_embed

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram