Βρήκαμε και σας προτείνουμε Ξενόγλωσσα Φροντιστήρια στη Χαλκίδα!

Δημοσιεύθηκε 21 Σεπτεμβρίου, 2020

Είναι κοινώς αποδεκτό, πως οι ξένες γλώσσες στις μέρες μας αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο για το σύγχρονο μέλλον, καθώς τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρουν είναι πολλά και σημαντικά!

Στην εποχή μας όλο και περισσότερο γίνεται επιτακτική η ανάγκη εκμάθησης μίας ή και περισσότερων ξένων γλωσσών. Μεγάλη η χρησιμότητα τους και άλλο τόσο η πολυτιμότητά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, εμείς εδώ ψάξαμε, βρήκαμε και σας προτείνουμε αυτά τα Ξενόγλωσσα Φροντιστήρια που αξίζει, πραγματικά, να εγγραφείς. Ας τα δούμε :

Το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών «Φλώρου» με γνώμονα τη σωστή προσέγγιση και την υποστήριξη κάθε παιδιού έχει την ικανότητα να πετυχαίνει τους στόχους του στη διδασκαλία των ξένων γλωσσών. Σε ένα χώρο οικείο, ενθαρρύνεται όχι μόνο η εκμάθηση αλλά και η αγάπη για τις ξένες γλώσσες.


Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά με εξατομικευμένη διδασκαλία, ολιγομελή τμήματα και σύγχρονες μεθόδους.

(Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης για τον COVID-19)

📍Χειμάρρας 12, Κάνηθος
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2221074379

📍Μεγάλου Αλεξάνδρου 24, Ψαχνά
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2228023740

Η «Γλωσσική Παιδεία», Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών με 36 χρόνια εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης ανοίγει νέους ορίζοντες στην εκπαιδευτική εξέλιξη των μαθητών του. Παρέχει μια ολοκληρωμένη μέθοδο εκμάθησης που χτίζει γερά θεμέλια διαπαιδαγώγησης αλλά και γνώσης.


«40 χρόνια ανοδικής πορείας με συνέπεια και ήθος. Σας ευχαριστούμε πολύ που μας στηρίζετε. Μεγαλώνουμε και επεκτεινόμαστε τώρα και σε νέο χώρο, Χαϊνά 49. ΑΓΓΛΙΚΑ - ΓΑΛΛΙΚΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ - ΙΣΠΑΝΙΚΑ - ΡΩΣΙΚΑ και εκπαιδευτική ρομποτική, καθημερινά 17.30 - 20.30»

(Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης για τον COVID-19)


📍Χαϊνά 47, Χαλκίδα

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 22210-74368

Εmail : mpelteta@hotmail.com

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Cosmos - Ευαγγελία Ζωγράφου διδάσκουν με στόχο την ουσιαστική εκμάθηση μέσα από την πολυετή εμπειρία τους. Με οδηγό την επιτυχία, εστιάζουν σε αυστηρά ολιγομελή και ομοιογενή - ως προς το επίπεδο- τμήματα, με δυνατότητα επιλογής και τη διαδικτυακή διδασκαλία.


Προσφέρουν στο μαθητή μια ολοκληρωμένη γλωσσική εκπαίδευση και με την παρακολούθηση, συνεργασία αλλά και  στήριξη του μαθητή εγγυώνται την πρόοδο του. Τα παιδιά, εμπιστεύονται τα όνειρα και τους στόχους τους, και ζουν μαζί τους μια ιδιαίτερη εμπειρία γνώσης.

(Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης για τον COVID-19)


📍 Ηρακλέους 9, Κάνηθο Χαλκίδας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2221037349

Facebook σελίδα : Κέντρο Ξένων Γλωσσών Cosmos

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Κούτρα-Προκόπη» άνοιξε τις πόρτες του πριν επτά χρόνια και ξεχώρισε γρήγορα για τις καινοτόμες εκπαιδευτικές τεχνικές και τις βιωματικές δραστηριότητες που προσφέρει, κάνοντας το μάθημα... παιχνίδι! Στο πλαίσιο ενός αξιόπιστου προγράμματος σπουδών εντάσσονται τεχνικές όπως το
διαδραστικό τετράδια, το θεατρικό παιχνίδι και η βιωματική αναπαράσταση πολιτιστικών
δράσεων άλλων χωρών. Παράλληλα, στοχευμένες εξωσχολικές δραστηριότητες επισκέψεις σε μουσεία, πικ νικ) ενθουσιάζουν τα παιδιά και ενισχύουν την αγάπη τους για
μάθηση. Λειτουργούν, επίσης, τμήματα κινέζικης ρωσικής και γερμανικής γλώσσας ενώ σε όλες τις γλώσσες προσφέρονται επίσης εξειδικευμένα τμήματα ενηλίκων.

Αποτελεί το εκπαιδευτικό όραμα δυο νέων εκπαιδευτριών που διοικούν και έχουν
παράλληλα την πλήρη επιμέλεια της διδασκαλίας της Έρης Προκόπη και της Ελένης Κούτρα. Το Κέντρο, είναι πλήρως εξοπλισμένο με διαδραστικό αλλά και απτικοακουστικό εξοπλισμό.

(Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης για τον COVID-19)

📍Κεντρικός δρόμος  Άγιου Νικολάου, Μπούρτζι

Τηλεφώνα επικοινωνίας : 2221055987 - 6976495601 - 6977787309

Οι εγγραφές των παραπάνω Κέντρων Ξένων Γλωσσών έχουν ξεκινήσει. Κάντε κι εσείς, άμεσα, τη δική σας για μια χρονιά γεμάτη εξέλιξη, γνώση και επιτυχία!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram