ΑΝΘΕΜΙΣ : Ο οίκος ευγηρίας που εκπέμπει εμπιστοσύνη και ασφάλεια

Δημοσιεύθηκε 15 Νοεμβρίου, 2021

Η σύγχρονη μονάδα φιλοξενίας, ΑΝΘΕΜΙΣ, προσφέρει στους ενοίκους της μια σειρά από ολοκληρωμένες υπηρεσίες περίθαλψης. Μέσω των εγκαταστάσεων τους χαρίζουν άνεση και ασφάλεια στους ενοίκους αλλά και στα οικεία τους πρόσωπα.

Κτισμένη σε 50 μέτρα από τη θάλασσα, παρέχει στα φιλοξενούμενα άτομα μια πληθώρα υπηρεσιών όπως περίπατοι, ψυχολογική ανάταση και άλλα πολλά. Η θέα, επίσης, προς την θάλασσα από όλους τους ορόφους της μονάδας είναι ανεμπόδιστη, χαρίζοντας στον κάθε κάτοικο την ομορφιά του ευβοϊκού κόλπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν μαγαζιά, κομμωτήρια, εστιατόρια, καφενεία, εκκλησία έτσι οι υγιείς κινητικά και νοητικά ένοικοι μπορούν να νιώθουν πως διατηρούν τις παλιές τους συνήθειες, ενώ απολαμβάνουν την άνετη φιλοξενία του οίκου,  ενώ για τους ανθρώπους που χρήζουν βοήθειας, νιώθουν ασφάλεια για την εξέλιξη της ζωής τους χάρη στους υπεύθυνους και εξειδικευμένους γιατρούς!

Η προνομιακή του τοποθεσία βρίσκεται κοντά στο σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων, προσφέροντας άνετη πρόσβαση στους συγγενείς και τα φιλικά πρόσωπα των ανθρώπων αυτών.

Όσο για τις παροχές, τις υπηρεσίες και τις βασικές καλύψεις της μονάδας τους, είναι πολλές. Εκεί, μπορούν να νιώσουν την απόλυτη ασφάλεια. Ο υπεύθυνος ιατρός και η ομάδα του, χάριν στις σύγχρονές τους εγκαταστάσεις σε περίπτωση έκτακτων περιστάσεων, μπορούν να εξασφαλίσουν την αποτελεσματικότητα της κάθε περίστασης.

Θα το βρείτε : Χαϊνά 93, Χαλκίδα

Τηλέφωνο : 2221083805

Υπεύθυνη: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΟΛΒΑΛΗ

Email: info@anthemis-mfi.gr

www.anthemis-mfi.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram