Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα φωτογραφίζονται μαζί και «ρίχνουν» το Insta

Δημοσιεύθηκε 27 Ιουλίου, 2020

Δε χρειάζονται συστάσεις όταν μιλάμε για αυτές τις δύο γυναίκες. Η Άννα Βίσση έχει μιλήσει χρόνια τώρα με την τεράστια καριέρα της στον χώρο του τραγουδιού και με αναρίθμητες επιτυχίες που τραγουδάει όλος ο κόσμος όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Η κόρη της, Σοφία Καρβέλα, δεν είναι μόνο ότι έχει δύο πασίγνωστους γονείς, αλλά και το ότι πρόκειται για μία super cool μαμά με απίστευτο χιούμορ που έχει έναν ιδιαίτερα διασκεδαστικό λογαριασμό στο Instagram. Εκεί, ανεβάζει πολύ τακτικά υλικό από όλα όσα της συμβαίνουν στην καθημερινότητά της και οι followers της τη λατρεύουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα, όμως, ήρθε η ώρα της μαμάς της να εντυπωσιάσει με την ανάρτησή της στη διάσημη πλατφόρμα. Θα μας πεις, ναι, πολλές φορές το έχει κάνει, αλλά τώρα είναι μία πιο ιδιαίτερη περίπτωση. Με τι; Με φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με την κόρη της και ένα αυτοκίνητο. Από τις φωτογραφίες καταλαβαίνουμε πόσο υπέροχη είναι η σχέση μεταξύ τους, αφού είναι λες και βλέπουμε δύο φίλες να περνάνε καλά στην έξοδό τους.

Το σίγουρο, πάντως, είναι το ίδιο ένιωσαν και οι χρήστες του Instagram που γέμισαν με χιλιάδες likes την ανάρτηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram