Βγήκε ξανά νικητής ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Δημοσιεύθηκε 19 Ιουλίου, 2020

Σε μία ακόμα κρίσιμη επέμβαση υπεβλήθη χτες Πέμπτη ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης όπως σας είχε ενημερώσει το Dailymedia.com.gr με τη σύζυγό του να αναρτεί μία φωτογραφία να του κρατάει το χέρι λίγο πριν το κρίσιμο χειρουργείο.

Αυτή ήταν μόνο μία από τις πολλές χειρουργικές επεμβάσεις του παρουσιαστή μετά το ατύχημά του τον Δεκέμβριο του 2017 που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή. Όπως όμως και τις προηγούμενες φορές, έτσι και αυτή, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης βγήκε νικητήσ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε νέα της ανάρτηση στο Facebook η Εβελίνα Βαρσάμη ενημέρωσε τους φίλους του παρουσιαστή ότι όλα πήγαν καλά, ευχαριστούσε τον γιατρο του ΚΑΤ και ο Κωνστανίνος Αγγελίδης απέδειξε ακόμα μία φορά πόσο δυνατός είναι. Η ανάρτηση έγραφε «Γιατρέ μου Κώστας Βλάχος, σας ευχαριστώ πολύ για ολα!!!! Κι εσύ Κωνσταντίνε μου για αλλη μια φορά μας απέδειξες πόσο δυνατός είσαι!!!!».

Ο παρουσιαστής υπεβλήθη σε μια επέμβαση που ονομάζεται κρανιοπλαστική, στην οποία είχε υποβληθεί και 4 μήνες πριν αλλά η επέμβαση είχε αποτύχει λόγω μικροβίου που κόλλησε ο ασθενής, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται τέσσερις μήνες στο νοσοκομείο. Όλα πήγαν καλά και τοποθετήθηκε επιτυχώς το μόσχευμα στο κεφάλι του παρουσιαστή.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram