Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μας δείχνει πως είναι το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς

Δημοσιεύθηκε 22 Αυγούστου, 2020

Μετά τη Μαίρη Συνατσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποφάσισε να δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες της δείχνοντας πως είναι το σώμα της χωρίς κανένα ίχνος ρετούς.

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που η όμορφη ηθοποιός έχει αναφερθεί μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram στο πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας έτσι ακριβώς όπως είναι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θυμίζουμε πως στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για το body shaming και τα περιττά κιλά ενώ τώρα καλεί όλες τις γυναίκες να αγαπήσουν τις ατέλειές του σώματός τους υποστηρίζοντας πως είναι cool να είμαστε ο εαυτός μας.

«*Η τέλεια εικόνα ". Η πρόθεσή μου με αυτό το κείμενο είναι να δηλώσω παρούσα στη νέα εποχή (που ελπίζω και εύχομαι να είναι) που θέλει την εξανθρώπιση θα τολμήσω να πω της εικόνας που προβάλλουν τα social. Είναι πολύ cool να είσαι ο εαυτός σου» έγραψε στην ανάρτησή της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram