«Ο Βαρθακούρης δεν ανεβάζει φωτογραφίες από το Big Brother γιατί ντρέπεται που το παρουσιάζει»

Δημοσιεύθηκε 3 Νοεμβρίου, 2020

Χάρης Βαρθακούρης για όσους τον ακολουθούν στα social media γνωρίζουν πως του αρέσει να αυτοσαρκάζεται και έχει επίσης ένα ιδιαίτερο χιούμορ.

Πριν λίγες ώρες ο παρουσιαστής και τραγουδιστής δημοσίευσε στο Facebook φωτογραφίες του από το πλατό του Big Brother. Μάλιστα με την ανάρτησή του αυτή απάντησε σε λόγια που τον έχουν ενοχλήσει και έχουν να κάνουν με την παρουσίαση του reality του ΣΚΑΪ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, ο Χάρης δημοσίευσε φωτογραφίες ως απάντηση στη φράση : «Ο Βαρθακούρης δεν ανεβάζει πουθενά φωτογραφίες από το Big Brother γιατί ντρέπεται που το παρουσιάζει».

«Συγκεκριμένα έγραψε: Καλημέρα ☀️Ο μόνος λόγος που επέλεξα να ανεβάσω σήμερα αυτές τις φωτογραφίες είναι επειδή κάπου πήρε το μάτι μου το εξής: ο Βαρθακούρης δεν ανεβάζει πουθενά φωτογραφίες από το Big Brother γιατί ντρέπεται που το παρουσιάζει.Οπότε πάμε να κλείσουμε κανα στόμα. Την αγάπη σας στην ορχήστρα μας…

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram