Ανθή Σαλαγκούδη: «Έστελναν απειλητικά μηνύματα και στους δικούς μου ανθρώπους»

Δημοσιεύθηκε 3 Απριλίου, 2021

Σχεδόν ένα μήνα μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε στο Tik Talk και στον Αντώνη Σρόιτερ για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αναφέρθηκε και στον διαδικτυακό εκφοβισμό που έχει δεχτεί κατά καιρούς, τα πικρόχολα σχόλια, τις απειλές για τη ζωή της και τα υβριστικά μηνύματα μέσα από τα social media.

«Δεν είχα την παραμικρή ιδέα τι συνέβαινε στην Ελλάδα. Ήμασταν αποκομμένοι. Δεν ήξερα τι είχε αναπαραχθεί από τα media. Είχα ζητήσει από την παραγωγή να αποχωρήσω οικειοθελώς, όταν θίχτηκε το θέμα με τον πατέρα μου. Δεν ήθελα να τους στεναχωρήσω. Προσπαθούσα να είμαι μετριοπαθής, αλλά αυτό με έβγαλε από τα ρούχα μου. Έχασα την ψυχραιμία μου, όταν έμπλεξαν τον πατέρα μου» εξηγεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έστελναν απειλητικά μηνύματα και στους δικούς μου ανθρώπους. Γενικά το cyber bullying με προβληματίζει αρκετά. Ήταν σοκαριστικά τα μηνύματα αυτά» αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

Δείτε όσα είπε

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram