Τζιβαέρι : Το ουζερί που αξίζει να επισκεφθείτε

Δημοσιεύθηκε 23 Μαΐου, 2021

Καλοκαίριασε και οι βόλτες μας στα ουζερί της πόλης έχουν αρχίσει να γίνονται εντατικές και απαραίτητες. Κάνοντας τη βόλτα μας στην παραλία της Νέας Λαμψάκου, βρήκαμε το Τζιβάερι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λειτουργώντας από το 2006 και με ιδιοκτήτες τον Κωνσταντίνο Τόγκο και την Αναστασία Βασιλείου το ουζερί Τζιβαέρι έχει αγαπηθεί από όλους τους κατοίκους των ευρύτερων περιοχών και όχι μόνο. Ψάχνετε για θαλασσινά, μεζέδες, κρασάκι και ούζο; Τα διαθέτει όλα.


Σε ένα πολύ φιλικό και οικείο περιβάλλον, με την γνωστή του καβουροσαλάτα και τις γαρίδες πανέ να κυριαρχούν στις προτιμήσεις, μπορείτε να απολαύσετε καλό φαγητό και όμορφη ατμόσφαιρα.


Οι τιμές πολύ προσιτές, τα υλικά πολύ προσεγμένα, το τελικό αποτέλεσμα άκρως λαχταριστό! Γεύσεις απλές και ξεκάθαρες, νόστιμοι μεζέδες για να συνοδεύσεις το κρασί ή το ούζο σας, με λίγα λόγια μπουκιές που θα σας γεμίσουν ευχαρίστηση!


Δεν είναι τυχαίο που τα τραπέζια του είναι πάντα γεμάτα. Με την πρώτη σας επίσκεψη θα καταλάβετε τους λόγους που θα πρέπει να γίνετε κι εσείς θαμώνες.

Το κατάστημα λειτουργεί από τις 12.00 μέχρι τις 24.00.

Διεύθυνση : Τόσκα και Δαβάκη / Παραλία Νέας Λαμψάκου

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2221 027068

Facebook page :Ουζερι Τζιβαερι Νεα Λαμψακος

Instagram page: ouzeri_tzivaeri

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram