Τζένη Θεωνά για τον Κωνσταντίνο Ρήγο: «Με έχει προσβάλλει επανειλημμένα»

Δημοσιεύθηκε 1 Νοεμβρίου, 2020

Για τα χρόνια της στο σχολείο μίλησε η Τζένη Θεωνά, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Νίκο Περράκη. Παράλληλα, θυμήθηκε πώς γνωρίστηκε με τον άντρα της ενώ "δίκασε" τον Κωνσταντίνο Ρήγο.

Η Τζένη Θεωνά αποκάλυψε το πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, τονίζοντας πως η μητέρα της «ήταν πολύ θεατρόφιλη και αγαπούσε πολύ το διάβασμα και τη λογοτεχνία, οπότε υπήρχαν προσλαμβάνουσες. Μας πήγαινε κάθε Κυριακή σε παιδικό θέατρο και βλέπαμε Ξένια Καλογεροπούλου και πάρα πολύ ωραίες παραστάσεις [...] Αισθανόμουν πάντα πως ήθελα να γίνω ηθοποιός. Η πιο καθαρή αίσθηση που έχω από αυτή την απόφαση είναι όταν παίζαμε παιχνίδια, ρόλους και εγώ έλεγα πως θα γίνω ηθοποιός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Resizer 16042511587980

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης πως δεν ήταν η ωραία του σχολείου και πως ήταν πολύ καλή μαθήτρια αφού ήταν απουσιολόγος όμως παραδέχτηκε ότι δεν ήταν καθόλου δημοφιλής στα μαθητικά της χρόνια.

Όσο για τον σύζυγό της Δήμο Αναστασιάδη η ηθοποιός μίλησε γι' αυτό, όμως θυμήθηκε και τη συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Ρήγο λέγοντας με χιούμορ πως ο γνωστός σκηνοθέτης της έχει μιλήσει πολλές φορές άσχημα και «με πολλές αφορμές, με έχει προσβάλλει επανειλημμένα, μιλάμε για bullying, body shaming, mommy shaming, θέλω να τα καταγγείλω αυτά».

Επίσης με αφορμή τη συζήτηση για τη σειρά της ΕΡΤ «Τα Καλύτερά Μας Χρόνια» η Τζένη Θεωνά τοποθετήθηκε για την πιο παραδοσιακή κουλτούρα του συζύγου της.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram