Τζέιμς Καφετζής: Αποκαλύπτει γιατί δεν μπήκε στο Survivor 

Δημοσιεύθηκε 6 Ιανουαρίου, 2024

Πρεμιέρα κάνει την Κυριακή 7 Ιανουαρίου ο νέος κύκλος του Survivor στον ΣΚΑΙ και λίγο πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης, ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε στην κάμερα του “I Love Σου Κου”.

Ο ίδιος εξήγησε τους λόγους που δεν θα είναι τελικά στον νέο κύκλο του Survivor, άφησε ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει στο παιχνίδι στη συνέχεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είχα αμυγδαλίτιδα στις γιορτές. Πήρα αντιβίωση και ανέβασε κάποιους δείκτες στις αιματολογικές μου εξετάσεις. Δεν υπέγραφε ο γιατρός της Acun Medya να μπω. Μου είπε πως μπορεί να είναι κάτι σοβαρό. Δεν ξέρω αν θα μπω πιο μετά στο Survivor, θα δούμε. Είχα συμφωνήσει να μπω με ένα πολύ καλό ποσό και απόσυρση της αγωγής που μου είχαν κάνει» είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τους παίκτες που θα δούμε φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης, με τον ίδιο να σχολιάζει: «Γενικά δε μπορείς να πεις από τώρα, θα δούμε πως θα πάει. Μπορεί να βγάλεις λαγό από εκεί που δεν το περιμένεις. Η Ασημίνα και η Δαλάκα καλά κάνουν και ξαναπάνε, γιατί είναι πολλά τα λεφτά. Δεν νομίζω ότι το κάνουν μόνο για το ψώνιο, αλλά για βιοποριστικούς λόγους. Πέρσι τις έπιασαν στα πράσα, θεωρώ πως φέτος θα πάνε πιο φοβισμένες”. Αν θες να έχεις τηλεοπτικό χρόνο στο Survivor πρέπει να κάνεις ριάλιτι».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram