Το απόλυτο hack για να δείξει το μπάνιο σου μεγαλύτερο

Δημοσιεύθηκε 4 Μαρτίου, 2024

Ένα μπάνιο με τζαμαρία, που να έχει θέα στο βουνό, να έχει τζακούζι, ποδόλουτρο και να σου επιτρέπει να… κινείσαι με άνεση σίγουρα αποτελεί όνειρό σου. Δεν έχει, όμως, και σχέση με την πραγματικότητα.

Τι κι αν εσύ σε φαντάζεσαι να κάνεις spa μέσα στο τεράστιο μπάνιο σου, να έχεις γεμίσει την μπανιέρα με αφρόλουτρα και άλατα; Τελικά καταλήγεις να μπαίνεις καθημερινά στο μικρό μπάνιο σου και ίσα-ίσα να χωράς και να κινείσαι μέσα σε αυτό. Και πες ότι το έχεις αποδεχθεί. Οκ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλεις, ωστόσο, στο μάτι να δείχνει το μπάνιο σου μικρό. Ψάχνεις εναγωνίως να βρεις αυτό το hack που… θα σε σώσει. Πιστεύεις πως δεν υπάρχει; Κι, όμως, υπάρχει και θα το μάθεις ευθύς αμέσως!

Το hack για να δείχνει μεγαλύτερο το μπάνιο σου

Ένα είναι το απόλυτο hack για να δείξει μεγαλύτερο το μπάνιο σου: να βάψεις όλους τους τοίχους σε λευκό χρώμα.

https://youtu.be/z4x8mK_ivcU

Το λευκό χαρίζει αμέσως φως σε οποιονδήποτε χώρο, είτε έχει παράθυρο, είτε όχι! Άσε που δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι βρίσκεσαι μέσα σε έναν πολύ άνετο και μεγάλο χώρο. Do it, λοιπόν, και θα μας θυμηθείς!

Τα χρώματα που δείχνουν εντυπωσιακά στο μπάνιο

Αν, τελικά, δεν θέλεις το μπάνιο σου να το βάψεις λευκό, υπάρχουν κι άλλες επιλογές. Οι pastel αποχρώσεις είναι μια λύση! Το χρώμα της μέντας, ή το baby blue είναι super επιλογές και μπορούν επίσης να κάνουν τον χώρο σου να δείχνει κάπως πιο μεγάλος.

https://youtu.be/-6qXzd_FGK8

Τώρα, αν δεν σε νοιάζει να δείξει το μπάνιο σου μεγαλύτερο, και απλά αναζητάς μια ανανέωση, «παίξε» με διάφορες αποχρώσεις. Το παραπάνω βίντεο σίγουρα θα σου δώσει όλο το Inspo που χρειάζεσαι!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram