Σήμερα σας προτείνουμε να φιτάξετε μοσχαράκι κοκκινιστό με κόκκινο κρασί και αρωματικά μπαχαρικά.
Υλικά
600- 700 γρ. μοσχαράκι κομμένο σε μερίδες
2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 κ. σ. ντοματοπελτέ
400 ml κόκκινο κρασί
400 ml ζωμό βοδινού
1 κ. γλ. ξύσμα λεμονιού
2- 3 στικς κανέλα
4- 5 σπόρους γαρύφαλλο
4- 5 κόκκους μπαχάρι
Αλάτι και πιπέρι, κατά βούληση
Φύλλα δάφνης
Σήμερα σας προτείνουμε να φιτάξετε μοσχαράκι κοκκινιστό με κόκκινο κρασί και αρωματικά μπαχαρικά.
Υλικά
600- 700 γρ. μοσχαράκι κομμένο σε μερίδες
2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 κ. σ. ντοματοπελτέ
400 ml κόκκινο κρασί
400 ml ζωμό βοδινού
1 κ. γλ. ξύσμα λεμονιού
2- 3 στικς κανέλα
4- 5 σπόρους γαρύφαλλο
4- 5 κόκκους μπαχάρι
Αλάτι και πιπέρι, κατά βούληση
Φύλλα δάφνης