Για ατελείωτη απόλαυση!
Υλικά
400 γρ. ζυμαρικά
250γρ. φασολάκια, κομμένα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 μάτσο φρέσκα κρεμμυδάκια, σε λεπτές φέτες
2 στήθη κοτόπουλου, τεμαχισμένα
5 κουταλιές της σούπας πέστο
3 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
Μια χούφτα παρμεζάνα, τριμμένη, για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Ψήστε το κοτόπουλο και μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτοντας τα φασολάκια για τα τελευταία 6 λεπτά μαγειρέματος.
Στραγγίξτε και κρατήστε μερικές κουταλιές της σούπας από το νερό τους.
Εν τω μεταξύ, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι., προσθέστε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και μαγειρέψτε τα για 1-2 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέστε το τεμαχισμένο κοτόπουλο στο τηγάνι και ανακατέψτε το πέστο και την κρέμα γάλακτος.
Ρίξτε τα ζυμαρικά και τα φασόλια και ανακατέψτε να καλυφθούν, προσθέτοντας λίγο από το νερό μαγειρέματος.
Αλατοπιπερώνετε και πασπαλίζετε με παρμεζάνα για να σερβίρετε.