Για ατελείωτη απόλαυση!
Υλικά
2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές ροδέλες (για τη μαρινάδα)
1 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο σε σπόρους (ελαφρά σπασμένους) (για τη μαρινάδα)
1 σκελίδα σκόρδο (για τη μαρινάδα)
1 κουταλιά της σούπας ξίδι μπαλσάμικο (για τη μαρινάδα)
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (για τη μαρινάδα)
1 κουταλιά της σούπας ξίδι από λευκό κρασί (για τη μαρινάδα)
3 (για τη μαρινάδα) κόκκοι λευκού πιπεριού
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι (για τη μαρινάδα)
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας. Τα ανακατεύουμε με το χέρι μας και ρίχνουμε τα μπριζολάκια να μαριναριστούν για 4-5 ώρες στο ψυγείο. Τα βγάζουμε από την μαρινάδα, τα σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα ψήνουμε στο γκριλ της κουζίνας ή σε αντικολλητικό τηγάνι ή στα κάρβουνα.