Υλικά
1 κιλό πατάτες baby, βρασμένες
αλάτι, πιπέρι
80 γρ. κέτσαπ
200 γρ. τσένταρ, σε φέτες
80 γρ. μπέικον, σε φέτες
100 γρ. mix τυριών
Για το σερβίρισμα
μαϊντανό, ψιλοκομμένο
κέτσαπ
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ο C στον αέρα.
Περνάμε τις πατάτες από καλαμάκια για σουβλάκια.
Τις βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και πιέζουμε με τα χέρια μας για να γίνουν επίπεδες.
Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και την κέτσαπ.
Απλώνουμε το τσένταρ, το μπέικον, το mix τυριών και ψήνουμε για 10 λεπτά για να πάρουν χρώμα.
Σερβίρουμε με μαϊντανό και κέτσαπ.
Πηγή: akispetretzikis.com