Τι να κάνεις και τι να μην κάνεις όταν ψεκάζεις dry shampoo στα μαλλιά σου

Δημοσιεύθηκε 16 Ιανουαρίου, 2024

Αν έπρεπε να κάνω μία λίστα με τις πιο «έξυπνες beauty εφευρέσεις» το dry shampoo aka ξηρό σαμπουάν θα ήταν ξεκάθαρα μέσα στην πρώτη πεντάδα. Για τις φορές που δεν προλαβαίνεις να λουστείς, που θέλεις να δώσεις λίγο extra όγκο και υφή στα άτονα μαλλιά σου, που θέλεις να φρεσκάρεις το χτένισμά σου, το dry shampoo είναι αυτό που ξεκάθαρα μπορεί να σε «σώσει».

Στην αγορά πλέον οι επιλογές είναι πολλές. Ανάλογα με το τι σε βολεύει περισσότερο, μπορείς να επιλέξεις ένα dry shampoo σε spray, αλλά και μορφή πούδρας και μέσα σε λίγα λεπτά- με λίγους ψεκασμούς- να απορροφήσεις τη λιπαρότητα και τον ιδρώτα, αφήνοντας τα μαλλιά πιο αναζωογονημένα με ένα άρωμα καθαριότητας και φρεσκάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να πούμε σ’ αυτό το σημείο, πως σε καμία περίπτωση το dry shampoo δεν μπορεί να αντικαταστήσει το κανονικό λούσιμο με σαμπουάν και νεράκι του Θεού στο μπάνιο σου. Αυτό επιβάλλεται.

Παρά το γεγονός βέβαια, πως μπορεί να το χρησιμοποιείς χρόνια τώρα, τα λάθη μπορεί να γίνονται. Στο παρακάτω video λοιπόν, θα δεις μερικά do’s & don’ts για τη σωστή εφαρμογή του dry shampoo στα μαλλιά σου, για το καλό τους, πάνω απ’ όλα.

Η απόσταση που το ψεκάζεις (φρόντισε να μην το ψεκάζεις πολύ κοντά στις ρίζες των μαλλιών σου), η ποσότητα (καλό θα ήταν να μην αδειάσεις όλο το μπουκάλι στο κεφάλι σου), ο τρόπος (συνεχή κίνηση και όχι να το κρατάς στατικά) αλλά και το μασάζ που θα κάνεις στη συνέχεια για να το απλώσεις, είναι μερικές κινήσεις που πρέπει να προσέξεις. Πάτα play στο παρακάτω video για να τα δεις όλα αναλυτικά και κράτα τις σημειώσεις σου. Τώρα, ξέρεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram