Θυμάστε τον Γιώργο Σουξέ; Δεν θα τον αναγνωρίζετε (video)

Δημοσιεύθηκε 8 Μαΐου, 2020

Στο «Live Tonight» βρέθηκε καλεσμένος μέσω skype το βράδυ της Τετάρτης ο τηλεοπτικός «Προύσαλης» από τις Αγριες Μέλισσες και κατά κόσμον Γιώργος Σουξές. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως από την έναρξη των «Άγριων Μελισσών» και μέχρι σήμερα, έχει χάσει 34 ολόκληρα κιλά.

Μάλιστα ο Γιώργος Σουξές συμπλήρωσε πως δεν σταματάει εδώ αφού έχει σκοπό να χάσει άλλα 12,5 κιλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχω χάσει 34 κιλά. Έκανα διατροφή κανονικά. Όταν φτάσω 99 κιλά θα σταματήσω. Είναι η πρώτη φορά που το έχω πάρει τόσο ζεστά. Έχω να χάσω ακόμη 12,5 κιλά. Δεν είναι δύσκολο. Το έχω πάρει απόφαση. Πήγα σε διατροφολόγο. Όταν είχα τα πολλά κιλά, μου είπε να μην κάνω καθόλου άσκηση, γιατί όταν θα γυρνάω σπίτι, δε θα αφήνω τίποτα στο ψυγείο. Τώρα με έχει αφήσει και περπατάω. Πάω κάθε μέρα μια ώρα περπάτημα μέχρι το βουνό. Το πρωί τρώω γάλα με κουάκερ και ένα κομμάτι τυρί. Το μεσημέρι κάτι ψητό με σαλάτα και ένα φρούτο και το βράδυ πάλι ψητό με σαλάτα και φρούτο, ή το πρωινό μου αν δε πεινάω πολύ» είπε χαρακτηριστικά ο Προύσαλης από τις Αγριες Μέλισσες.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι συντελεστές της σειράς επιστρέφουν στα γυρίσματα την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ από τις 18 Μαΐου θα ξεκινήσουν να προβάλλονται και νέα επεισόδια. Ο Γιώργος Σουξές αποκάλυψε επίσης πως το Σαββατοκύριακο όλοι θα κάνουν το τεστ για τον κορωνοϊό.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram