Ο Νίκος Αλιάγας θα παρουσιάσει την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Δημοσιεύθηκε 20 Μαρτίου, 2021

Ο Νίκος Αλιάγας που διαμένει μόνιμα στο Παρίσι θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής της τηλεοπτικής μετάδοσης της παρέλασης.

Σύμφωνα και με πληροφορίες της εφημερίδας "Δημοκρατία", ο Νίκος Αλιάγας θα μεταδώσει τη φετινή παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο διάσημος παρουσιαστής αγαπάει ιδιαίτερα την Ελλάδα και πιθανότατα έτσι προέκυψε η ιδέα να παίξει έναν ρόλο-έκπληξη στην στρατιωτική παρέλαση. Υπενθυμίζεται πως στη φετινή παρέλαση έχουν προσκληθεί και θα παρευρεθούν στη χώρα μας ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα από τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ την Πέμπτη επιβεβαίωσε την παρουσία του και ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν, με τη συζύγό του, Βλαντλένα.

Ποια είναι η συμπαρουσιάστρια του Αλιάγα

Συμπαρουσιάστρια του Αλιάγα, θα είναι η Σοφία Κορμά, η οποία υπηρετεί στη Διεύθυνση Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Η αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, με καταγωγή από την Καλαμάτα και σπουδές στην ΑΣΟΕΕ, παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια την εκπομπή "Αρετή και Τόλμη" στην κρατική τηλεόραση.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram