Θεάρεστον : Αναλαμβάνει την τέλεση μνημοσύνων με άψογο επαγγελματισμό

Δημοσιεύθηκε 23 Μαρτίου, 2021

Το εργαστήριο μνημοσύνων Θεάρεστον με εμπειρία και επαγγελματισμό αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την τέλεση όλων των μνημοσύνων καθώς και να προμηθεύσει με οποιοδήποτε απαραίτητο προϊόν την τελετή αυτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με άριστες συνθήκες υγιεινής και με διαλεγμένα υλικά έχετε τα πιο προσεγμένα αποτελέσματα. Στο εργαστήριο τους γίνεται η παρασκευή των κολλύβων όπως και οι δίσκοι.

Δε θα βρείτε όμως μόνο αυτά αφού οι υπηρεσίες είναι πολλές.

Παράλληλα, τα προϊόντα τους διατίθενται και προς λιανική πώληση καθώς η επιχείρηση διαθέτει και είδη κοιμητηρίου αλλά και εκκλησιαστικά. Κεριά, λιβανιστήρια και πολλά ακόμη.


Με το πέρασμα των μέτρων και αφού τα καταστήματα ξανά λειτουργήσουν κανονικά θα μπορείτε να προμηθεύσετε και βρώσιμο στάρι. Πωλείται κανονικά μιας πολλοί αγαπούν να το απολαμβάνουν και ως απλό επιδόρπιο.


Αποκτήστε σχέσεις εμπιστοσύνης και το Θεάρεστον σας εγγυάται υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Είναι εκεί για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Θα το βρείτε : Ληλαντίων 8, Χαλκίδα

Ώρες λειτουργίας:  Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο = 08.30-14.30

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή = 08.30-13.30 & 17.30- 21.00

Τηλέφωνα επικοινωνίας :  2221403002 & 6971906024

E mail: theareston8@gmail.com

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram