Δε θα υπάρξει YouTube Rewind το 2020

Δημοσιεύθηκε 15 Νοεμβρίου, 2020

Την τελευταία δεκαετία, το YouTube έκλεινε την κάθε χρονιά με ένα βίντεο «Rewind» που αναπαριστά τάσεις, σημαντικές στιγμές, δημοφιλή βίντεο και άλλα που συμβαίνουν στον διαδικτυακό κόσμο τη χρονιά που τελειώνει.

Ωστόσο, το 2020 δεν θα υπάρξει κάτι τέτοιο. Σε μια δήλωση μέσω Twitter, το YouTube ανακοίνωσε σήμερα αυτή την απόφαση κάνοντας λόγο για μία πραγματικά «διαφορετική» χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό το «διάλειμμα» φαίνεται ωστόσο πως θα είναι προσωρινό.

«Από το 2010, κλείνουμε τον χρόνο με το Rewind. Μια ματιά στην χρονιά που πέρασε με τους δημιουργούς με τη μεγαλύτερη επιρροή, στα βίντεο και τις τάσεις. Είτε το αγαπάς - ή θυμάσαι μόνο το 2018- το Rewind έχει σκοπό να αφορά εσένα.

7907τ8γ

»Αλλά το 2020 ήταν πολύ διαφορετικό. Και δεν θα ήταν σωστό να προσποιούμαστε ότι δεν ήταν. Έτσι κάνουμε ένα διάλειμμα από το Rewind φέτος.

»Γνωρίζουμε ότι τόσα πολλά καλά που συνέβησαν το 2020 δημιουργήθηκαν από όλους εσάς. Ανακαλύψατε τρόπους να αναπτερώσετε το ηθικό των ανθρώπων, να τους βοηθήσετε να διαχειριστούν καταστάσεις, να τους κάνετε να γελάσουν. Κάνατε έναν δύσκολο χρόνο, πολύ καλύτερο.

»Σας ευχαριστούμε που κάνατε τη διαφορά» αναφέρει η ανακοίνωση.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram