Τατιάνα Στεφανίδου: Αποχωρούν χορηγοί από την εκπομπή της για τη στάση της στην υπόθεση Λιγνάδη

Δημοσιεύθηκε 2 Μαρτίου, 2021

Αντιδράσεις προκάλεσε τις τελευταίες ημέρες ο τρόπος με τον οποίο η Τατιάνα Στεφανίδου προσέγγισε το θέμα του Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή της στον Alpha.

Η γνωστή παρουσιάστρια, προβάλλοντας την φωτογραφία του γνωστού σκηνοθέτη με τον σκούφο και την μάσκα, την προηγούμενη εβδομάδα, είπε: «Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. Η μάσκα κρύβει το πρόσωπο, ο σκούφος κρύβει τα μαλλιά, το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο και τα λέει όλα. Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της ανησυχίας, της απόγνωσης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αυτό προκάλεσε αντιδράσεις τηλεθεατών που έγραψαν μαζικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μποϊκοτάζ στους χορηγούς της εκπομπής, ενώ υπήρξαν και αρκετά σχόλια στις σελίδες των χορηγών στα σόσιαλ μίντια που ζητούσαν να αποσυρθούν άμεσα από την εκπομπή.

Την Δευτέρα το μεσημέρι, η NAK Shoes προανήγγελε την απόσυρση της χορηγίας της: «Η εταιρεία NAK Shoes καθιστά σαφές ότι, διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής «ΤLive» με παρουσιάστρια την κυρία Τατιάνα Στεφανίδου για το κοινωνικό κίνημα #MeTooGR (ευαισθητοποίηση κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης) και, αφουγκραζόμενη τον παλμό της κοινωνίας, έχει δρομολογήσει την απόσυρση της χορηγίας της από την εν λόγω εκπομπή».

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram