Τάσος Ξιαρχό: Το περιστατικό στο J2US που τον έκανε να αποχωρήσει

Δημοσιεύθηκε 28 Ιουνίου, 2020

Ο Τάσος Ξιαρχό έδωσε μια αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη στους «Κουκου».

Ο παίκτης του J2US μίλησε για ένα ευτράπελο που συνέβη στα γυρίσματα του show, αλλά και για την πρόταση που είχε για τη Eurovision.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρχικά είπε για το J2US, λέγοντας: «Με την Κόνυ θα φτάσουμε σίγουρα στον τελικό. Η χειρότερη στιγμή μου ήταν όταν τραγουδήσαμε το «Μπαλαμό» γιατί δημιουργήθκε ένα εσωτερικό πρόβλημα, ήταν χοντρό και πήγα να αποχωρήσω. Με προσέλαβε αυτό που έγινε. Το συζήτησα μαζί τους, πήγαν να με βγάλουν τρελό και τους είπα «φιλάκια».

Για τις διάσημες μαθήτριες του είπε: «Η πιο δύσκολη ήταν η Μαρίνα Σάττι που δεν χόρευε καθόλου, κάναμε έναν χρόνο πρόβες και βγάλαμε τη Μάντισσα. Η πιο εύκολη στο να πιάσει τις χορευτικές κινήσεις είναι η Ελένη Φουρέιρα. Η Τάμτα ενώ δεν χορεύει, έχω βρει τρόπο και κάνουμε πράγματα που και η ίδια γουστάρει και γίνονται viral».

Τέλος αποκάλυψε την άγνωστη πρόταση που είχε δεχθεί για τη Eurovision. «Μου είχε γίνει πρόταση για τη συμμετοχή της Γιάννας Τερζή. Είχαμε σκεφτεί πάρα πολλά πράγματα. Ήταν να χορέψω και με την Ελευθερία Ελευθερίου το 2012, αλλά επειδή το ανέλαβε άλλος σκηνοθέτης, άλλαξε η ομάδα. Θέλω πολύ να το κάνω» είπε χαρακτηριστικά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram