Ελένη Μενεγάκη: Ανοίγει δικό της κανάλι στο YouTube

Δημοσιεύθηκε 22 Ιουλίου, 2020

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να σταμάτησε από την τηλεόραση, φήμες θέλουν όμως την γνωστή παρουσιάστρια να σχεδιάζει εν κρυπτώ και πολύ προσεχτικά το επόμενό της βήμα.

Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται να έχει δεχτεί ενδιαφέρουσες προτάσεις από στενούς της συνεργάτες, αλλά και διαφημιστικές εταιρείες ώστε να δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο YouTube.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H γνωστή παρουσιάστρια είναι άλλωστε ένα από τα πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιδραστικότητα στο διαδίκτυο, ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά 1,2 εκατομμύριο ακολούθους.

Η Ελένη και η ομάδα της επιθυμούν τη δημιουργία ενός δυνατού team για το διαδικτυακό κανάλι από κομμωτές, μέχρι στυλίστες και γιατρούς ώστε να υπάρχει ροή από βίντεο στο Youtube, χωρίς απαραιτήτως την καθημερινή παρουσία της παρουσιάστριας.

Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ακόμη ληφθεί, αν και η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της αυτήν την περίοδο βρίσκονται σε αναζήτηση ονόματος για το κανάλι στο YouTube.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram