Τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου!

Δημοσιεύθηκε 8 Φεβρουαρίου, 2024

Τα Γαιτανάκια του Ευρίπου

Ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής για «Τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου 2024» στη Χαλκίδα.
-Για ακόμη μια χρονιά, ο Δήμος Χαλκιδέων διοργανώνει τον θεσμό «Γαϊτανάκια του Ευρίπου», στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων  για το φετινό «Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας».
Χορευτές, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, σχολεία και ανεξάρτητες ομάδες, από όλη την Ελλάδα,βάζουν την δική τους συμμετοχή , σε στεριά και θάλασσα. Πρόκειται για μια μεγάλη χορευτική αλυσίδα, 1500 ατόμων περίπου, που θα χορέψει  τον Ευβοϊώτικο Καβοντορίτικο στην παραλία της Χαλκίδας, από την παλαιά Γέφυρα έως και τον προβλήτα Αγίου Νικολάου.
Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 και ώρα 11:30, στην παραλία της Χαλκίδας.
Όποιοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή , στο πιο εντυπωσιακό νησιώτικο γλέντι με το Νίκο Οικονομίδη, την Κυριακή Σπανού και την ορχήστρα τους, μπορούν να συμπληρώσουν το Δελτίο Συμμετοχής και να το στείλουν  έως και την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024, στο εξής email: doappex@gmail.com. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2221351171 και 2221061071.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram