Και το Πάσχα εμπιστευόμαστε την ψησταριά «Ο Κούλης»

Δημοσιεύθηκε 8 Απριλίου, 2020

Φέτος το Πάσχα, δυστυχώς, θα είναι - κατά κάποιο τρόπο - κεκλεισμένων των θυρών, αφού η επικρατούσα κατάσταση δε μας αφήνει να απολαύσουμε την μέρα εκείνη όπως της αρμόζει!

Παρόλα αυτά, και καθώς λατρεύουμε τα έθιμα μας, έστω και μόνο με την οικογένεια μας θα ψήσουμε για το καλό! Κι αν όχι, θα φάμε καλά υπό οποιαδήποτε προϋπόθεση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, λοιπόν, αφού πάντα είναι δίπλα μας σε όλα τα πλούσια τραπέζια μας και στην επιλογή του εκλεκτού φαγητού, και φέτος η ψησταριά «Ο Κούλης» αναλαμβάνει να μας εξυπηρετήσει!

Θα έχει στη σούβλα όλα του τα προϊόντα, αρνί, κατσίκι μίστρου, κοκορέτσι, αλλά και κοντοσούβλι χοιρινό ή κοτόπουλο όλα καλοψημένα και πολύ γευστικά.

Ασφαλώς, για ακόμη μια χρονιά μπορούμε να τον εμπιστευτούμε και για το ψήσιμο του αρνιού μας. Όσοι από εσάς δεν είστε λάτρεις της διαδικασίας, λύση υπάρχει! Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε την παραγγελία σας.

Χωρίς να μπείτε σε κόπο και χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση σας το παραδίδουν ψημένο στο χώρο σας!

Φροντίζουν για το δικό μας υπέροχο τραπέζι με μεράκι και αγάπη.
Εμπιστευτείτε τον και καλέστε στο τηλέφωνο 22210-85967 για όλες σας τις παραγγελίες από νωρίς!

CC7B4571 C2D4 4C17 A7B5 6AF5A045412E

Καλό Πάσχα!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram