Συνελήφθη ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη για τη ληστεία στις θυρίδες τράπεζας

Δημοσιεύθηκε 24 Μαρτίου, 2021

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για τη διάπραξη 4 διαρρήξεων και μίας απόπειρας διάρρηξης σε θυρίδες τράπεζας στο Χαλάνδρι, που διαπιστώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Η εφημερίδα προχώρησε και στην αποκάλυψη των στοιχείων του κάτι που προκάλεσε σοκ στον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο καθώς πρόκειται για τον Βασίλη Γκουρούση, τον σύζυγο της γνωστής αισθητικού, Τέτας Καμπουρέλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ίδιος κρατάει σκληρή στάση απέναντι στους αστυνομικούς και δεν έχει ομολογήσει.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας «σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης διαδραμάτισε και η εξειδικευμένη αυτοψία και διερεύνηση του χώρου των θυρίδων από ειδικά κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε βιολογικό υλικό (D.N.A.) του 58χρονου σε σημείο διερρηγμένης θυρίδας που επέτρεψε την ταυτοποίηση του.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία, κατάστημα και σε θυρίδα που διατηρούσε στο συγκεκριμένο τραπεζικό υποκατάστημα βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

κλειδί θυρίδας και ρολόι χειρός μεγάλης αξίας,
κινητό τηλέφωνο,
(2) αναδιπλούμενα μαχαίρια και (7) κατσαβίδια, καθώς και
(680) ευρώ, πλήθος εγγράφων, αποδείξεων και παραστατικών τραπεζών,

Σημειώνεται ότι, ο 58χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν, μεταξύ άλλων για αδικήματα όπως κλοπές, απάτες, υπεξαίρεση, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες με υπολογιστές.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές και απείθεια οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

 

 

Με πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram