Στο ψυχιατρείο παίκτρια του Shopping Star (video)

Δημοσιεύθηκε 11 Ιουνίου, 2020

Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μετέβη η παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη που το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Shopping Star» στην αρχή της σεζόν, ύστερα από διαταγή του εισαγγελέα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ιωάννα Κουσκούση, το μεσημέρι της Τρίτης πλησίασε σε εστιατόριο τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, και του έριξε ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο, με τον εισαγγελέα να διατάζει τελικά ακούσια νοσηλεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Χαρδαλιάς κατέθεσε μήνυση μετά από όσα συνέβησαν, με την παρουσιάστρια -η οποία μερικές εβδομάδες πριν είχε γίνει viral όταν σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης αρνήθηκε να φορέσει μάσκα και να βάλει αντισηπτικό κατά την είσοδό της- να συλλαμβάνεται και να οδηγείται στο ψυχιατρείο.

https://youtu.be/OP9nPFUFqeM

Η 44χρονη παραπέμφθηκε σε δίκη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, ωστόσο πήρε αναβολή για τις 12 Ιουνίου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η δικηγόρος της, Ανθούλα Ανάσογλου, το μόνο που η ίδια επιθυμεί, είναι «να μιλήσει με τον πνευματικό της και να υπάρξει μια μετάνοια και μια κατανόηση», χαρακτηρίζοντας παράλληλα τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο απεχθές μέτρο. Ζήτησε, ακόμα, να σεβαστούν όλοι το παιδί της, το οποίο είναι ανήλικο.

https://youtu.be/pzHlItZmy94

Την γνωρίσαμε πρώτη φορά εδώ :

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram