Τα σημεία του σώματος που απογειώνουν τη λίμπιντο

Δημοσιεύθηκε 11 Μαρτίου, 2021

Αν έχεις σύντροφο, ανακαλύψτε τα μαζί και απόκτησε έξτρα γνώσεις (και απόλαυση).

Αν όχι, άκουσε τα και πού ξέρεις; Μπορεί να σου ανοίγονται πρωτόγνωροι δρόμοι απόλαυσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάμεσα στο στήθος (για λίμπιντο στα ύψη)

Αν και ασχολούμαστε πολύ με το στήθος και τις θηλές, προσπερνάμε το σημεία που βρίσκεται εκεί ανάμεσα. Είναι ένα σημείο που διεγείρεται με διάφορες τεχνικές. Ένας τρόπος είναι να ζητήσεις από τον σύντροφό σου να φυσήξει απαλά ζεστό αέρα. Να κάνει μασάζ με λάδι ή να τρίψει ένα παγάκι στο σημείο. Ό,τι λειτουργεί και για τους δύο.

Γύρω από τα γεννητικά όργανα

Πολλές φορές πάμε κατευθείαν στον στόχο και δεν περνάμε από τις γύρω περιοχές. Κάτω από την κοιλιά και στην περιοχή που βρίσκεται γύρω γύρω από τα γεννητικά όργανα. Μπορείς να κάνεις απαλό μασάζ με το εσωτερικό της παλάμης ή να χρησιμοποιήσεις και πάλι παγάκια, το στόμα ή οτιδήποτε σε διεγείρει. Ζήτησε από τον σύντροφό σου να ασχοληθεί με τα απάντα εκτός από τα γεννητικά όργανα. Έτσι διεγείρεσαι πολύ περισσότερο.

Μέτωπο και βλέφαρα

Το τελευταίο πράγμα που θα θεωρούσες σέξι είναι το μέτωπό σου. Κι όμως. Ένα πολύ απαλό μασάζ με τα δάχτυλα στα βλέφαρα που συνεχίζει στα μάγουλα και φτάνει στο μέτωπο μπορεί να γίνει χαλαρωτικό αλλά και ερωτικό. Σύρε τα δάχτυλά σου σε όλο το πρόσωπο ασκώντας πολύ λίγη πίεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram