Ξύπνησες περίεργα σήμερα; Αυτές οι 10 ατάκες θα σου φτιάξουν τη μέρα

Δημοσιεύθηκε 1 Οκτωβρίου, 2020

Δεν είναι κάθε μέρα ίδια. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και με την καλύτερη διάθεση να έπεσες στο κρεβάτι χτες το βράδυ, μπορεί να ξυπνήσεις το πρωί χωρίς καθόλου κέφια. Ίσως να μην ξέρεις καν τι ακριβώς σου φταίει και έχει χαλάσει η διάθεσή σου, αλλά να βρίσκεσαι στη φάση που οριακά αντέχεις να σου μιλάνε οι γύρω σου.

Δεν το λες και το πιο περίεργο πράγμα του κόσμου. Ο ύπνος που έκανες μπορεί να μην ήταν ιδανικός. Το όνειρο, ακόμα κι αν δεν το θυμάσαι, ενδεχομένως να σε επηρέασε υποσυνείδητα. Ίσως είναι και κάτι που υποβόσκει αυτές τις μέρες στη διάθεσή σου, νόμιζες ότι δεν είχε και τόση επιρροή πάνω σου, αλλά, τελικά, διαψεύστηκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εν πάση περιπτώσει, ό,τι και να το έχει προκαλέσει, το θέμα είναι άλλο… Πώς θα φύγεις από αυτό το mood και θα νιώσεις μεγαλύτερη αισιοδοξία. Φυσικά, μην περιμένεις θαύματα, αν δεν είσαι έτοιμη να αφήσεις την αρνητικότητα πίσω σου, αλλά δες τα motivational quotes που υπάρχουν στη συνέχεια και πρόκειται να δώσουν μεγαλύτερο boost στην αρχή της μέρας σου.

Η διαλογή ήταν πολύ δύσκολη, καθώς υπάρχουν πολλές ατάκες που έχουν το potential και εμείς ξεχωρίσαμε τις 10 ωραιότερες.

«Η καλύτερη στιγμή να φυτέψεις ένα δέντρο ήταν 20 χρόνια πριν. Η δεύτερη καλύτερη είναι τώρα» - Κινέζικη παροιμία.

«Είναι δύσκολο να νικήσεις έναν άνθρωπο που δεν τα παρατάει ποτέ» - Babe Ruth

«Αν οι άνθρωποι αμφιβάλλουν για το πόσο μακριά μπορείς να πας, πήγαινε τόσο μακριά που να μην μπορείς να τους ακούσεις» - Michele Ruiz

«Η ευτυχία δεν είναι κάτι ήδη φτιαγμένο. Έρχεται από τις δικές σου πράξεις» - Dalai Lama XIV

«Το αδύνατο είναι απλώς μία άποψη» - Paulo Coelho

«Μη φοβάσαι να αφήσεις το καλό για να πας για το υπέροχο» - John D. Rockefeller

«Αν πιστέψεις ότι θα δουλέψει, θα δεις ευκαιρίες. Αν δεν πιστέψεις ότι θα δουλέψει, θα δεις εμπόδια» - Wayne Dyer

«Άρχισε εκεί που είσαι. Χρησιμοποίησε αυτά που έχεις. Κάνε αυτό που μπορείς» - Arthur Ashe

«Τα όνειρα δε δουλεύουν, εκτός κι αν δουλέψεις εσύ» - John C. Maxwell

«Κάνε την κάθε μέρα το αριστούργημά σου» - John Wooden

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram