Λίγες θερμίδες μα πάρα πολύ γεύση έχει να προσφέρει αυτή η σαλάτα. Το αβοκάντο δίνει μια μοναδική υφή.
Δοκιμάστε αν θέλετε κοτόπουλο ή τόνο και δημιουργήστε ένα πλήρες γεύμα εύκολα και πολύ γρήγορα.
Υλικά
4 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 αβοκάντο
δυόσμος
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
100 γρ. κατίκι
1 κ.σ. σπόροι κολοκύθας
αλάτι
Εκτέλεση
Σε μπολ βάζουμε τις ντομάτες και την πιπεριά. Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση, αφαιρούμε το κουκούτσι και τη φλούδα και κόβουμε τη σάρκα σε φέτες. Προσθέτουμε το αβοκάντο και τα φύλλα δυόσμου. Σε μικρό μπολ αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο με το βαλσαμικό ξύδι και περιχύνουμε τη σαλάτα. Γαρνίρουμε τη σαλάτα με το κατίκι και πασπαλίζουμε με τους κολοκυθόσπορους. Αλατίζουμε και σερβίρουμε αμέσως.