Πως η βασίλισσα Ελισάβετ χρησιμοποιεί την τσάντα της για να στέλνει μυστικά μηνύματα στους βοηθούς της

Δημοσιεύθηκε 29 Ιουνίου, 2020

Η αλήθεια είναι πως αν είσαι μία Βασίλισσα (και ειδικά η Βασίλισσα Ελισάβετ) δεν κρατάς μία τσάντα επειδή έχεις ανάγκη να βάλεις κάπου τα κλειδιά σου ή τα χρήματα σου, παρά μόνο για στιλ... ή επειδή αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κάνεις σινιάλο στο προσωπικό σου.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, λοιπόν, έχει βρει τον τρόπο για να λέει αυτά που θέλει στο προσωπικό της, χωρίς καν να τους μιλάει ή να τους κοιτάει. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι βάλει στο σωστό σημείο την τσάντα της και οι υπεύθυνοι θα... καταλάβουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον βασιλικό ιστορικό Χούγκο Βίκερς, η μονάρχης χρησιμοποιεί την τσάντα της για να στέλνει μυστικά σήματα με τον πιο κομψό τρόπο στο προσωπικό της.Ο ίδιος ανέφερε στο περιοδικό People πως όταν θέλει να τερματίσει μία συνομιλία όταν βρίσκεται σε δημόσιο χώρο, τότε βάζει διακριτικά την τσάντα στο άλλο χέρι.

Επίσης, σύμφωνα με τον Βίκερς, αν η Βασίλισσα θέλει να φύγει από μία συζήτηση τότε στρίβει το δαχτυλίδι της, χτυπώντας έτσι «συναγερμό» στο προσωπικό για να επέμβει άμεσα.

Στις επίσημες συναντήσεις στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, η ίδια δεν χρησιμοποιεί την τσάντα της, αλλά ένα μικρό τηλεχειριστήριο για να κάνει νόημα στο προσωπικό να ανοίξει τις πόρτες και να συνοδεύσει έξω τον επισκέπτη.
Στο παρελθόν είχε αποκαλυφθεί πως όταν η Βασίλισσα τοποθετεί την τσάντα της στο τραπέζι σε μία εκδήλωση, τότε αυτό σημαίνει πως η ίδια θα έχει φύγει από τον χώρο μέσα στα επόμενα πέντε λεπτά.

Την ίδια συνήθεια φαίνεται πως έχει και η Κέιτ Μίντλετον με μόνη παραλλαγή πως αντί για μία τσάντα Launer (τις οποίες λατρεύει η Ελισάβετ), η ίδια έχει ένα clutch.

Queen Elizabeth II attends the official opening of the National Cyber Security Centre (NCSC) in London. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date: Tuesday February 14, 2017. See PA story POLITICS Cyber. Photo credit should read: Dominic Lipinski/PA Wire

Πρόσφατα, ο ιδρυτής της εταιρείας Beaumont Etiquette, Μίκα Μέγιερ, δήλωσε πως η Δούκισσα του Κέμπριτζ κουβαλά πάντα μαζί της ένα τσαντάκι και όχι κάτι άλλο γιατι έχει λόγο. Βάζει δηλαδή και τα δύο χέρια της στο clutch έτσι ώστε και να μην φαίνονται άχαρα και να έχει κάπου να σταθεί σε περίπτωση που μία χειραψία μπορεί να έχεις τις δυσκολίες της.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram