Οι πρωταγωνίστριες στη νέα καμπάνια Fenty της Rihanna είναι 3 γυναίκες που νίκησαν τον καρκίνο του μαστού

Δημοσιεύθηκε 22 Οκτωβρίου, 2020

ΟΟκτώβριος είναι ένας μήνας αφιερωμένος στην ευαισθητοποίηση για τον Καρκίνο του Μαστού. Και όταν βλέπουμε καμπάνιες που εστιάζουν αποκλειστικά σε αυτόν τον σκοπό, δεν γίνεται να μην έχουν 100% την προσοχή μας. Ναι, είναι κάτι που μας φοβίζει όλες μας. Ναι, είναι κάτι που η πρόληψη και η γνώση μπορεί να γίνουν η δύναμή μας. Στην πρόληψη και την ενημέρωση για τον Καρκίνο του Μαστού είναι αφιερωμένη και η τελευταία καμπάνια της Rihanna για το brand εσωρούχων της, Savage x Fenty. Και μάλιστα με τον πιο δυναμικό τρόπο. 3 μαύρες γυναίκες που διαγνώστηκαν με επιθετικές μορφές καρκίνου του μαστού πρωταγωνιστούν.

Η Cayatanita, η Ericka Hart και η Nykia Breon όχι μόνο επέζησαν από τον καρκίνο του μαστού, αλλά αντιμετώπισαν τις ανισότητες στο σύστημα υγείας, λόγω των ηλικιακών και των φυλετικών διακρίσεων. Όταν διαγνώστηκαν ήταν 32, 28 και 26 χρόνων αντίστοιχα και μαύρες. Τώρα πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια του brand εσωρούχων της Rihanna που είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Rihanna ενεργοποιείται μέσω του brand της Savage x Fenty για να ενισχύσει την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού.

Στις φωτογραφίες της καμπάνιας, οι 3 γυναίκες φοράνε τα νέα sporty style κομμάτια της συλλογής, bralettes και onesies μπροστά από ροζ πανιά. Και μοιράζονται τις ιστορίες τους από τη στιγμή που διαγνώστηκαν, μέχρι τον τρόπο που προσεγγίζουν τη ζωή μετά από αυτή τη μάχη. Όλες τους γενναίες, όλες τους υπέροχες.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram