Αυτός ο χρωματικός συνδυασμός αδυνατίζει όσο κανένας άλλος

Δημοσιεύθηκε 12 Φεβρουαρίου, 2024

Τα έντονα prints είναι «ο εχθρός» της σμιλεμένης σιλουέτας, αυτό είναι γνωστό. Τα ριγέ, καρό και floral μοτίβα δεν κόβουν πόντους -το αντίθετο προσθέτουν- στην εικόνα του σώματός μας, είτε στην mix-printed, είτε στην απλή εκδοχή τους.

Αλλά αν το ζητούμενο από τα χρώματα των ρούχων που φοράμε είναι να αδυνατίζουν, τότε θα πρέπει να ανατρέξουμε σε άλλου είδους χρωματικούς συνδυασμούς και σε πιο «μονοχρωματικά» σύνολα. Ο κανόνας του one-color look, ο οποίος λέει πως αυτά τα σύνολα μας δείχνουν πιο αδύνατες, υπάρχει και είναι αληθινός πέρα για πέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φέτος όμως έρχεται στην αναβαθμισμένη εκδοχή του και μας συστήνει την απόλυτη πρόσμιξη δύο χρωμάτων για εγγυημένα πιο λεπτή σιλουέτα. Αυτά είναι το μαύρο με το σκούρο καφέ. Αυτό το κομψό, σοφιστικέ color combo είναι σκούρο (οι ανοιχτές αποχρώσεις είναι πιο επιρρεπής στο να μας τονίσουν τη σιλουέτα) αλλά ταυτόχρονα ξεφεύγει από τα τετριμμένα.

https://www.instagram.com/p/B15lviwIl4i/?utm_source=ig_embed

Δεν μιλάμε για ένα απλό μαύρο, καφέ ή σκούρο μπλε σύνολο, μιλάμε για δύο από αυτά τα τρία χρώματα μαζί. Ιδανικός συνδυασμός για κορίτσια που θέλουν να είναι μέσα στη μόδα αλλά και να δείχνουν αρκετούς πόντους πιο λεπτές χωρίς να χρειαστεί να κάνουν καμία δίαιτα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram