Πράγματα που όλοι οι χωρισμένοι κάνουν!

Δημοσιεύθηκε 7 Μαΐου, 2021

Κάθε άνθρωπος έχει βρεθεί στην ευχάριστη θέση να βρει έναν έρωτα και στη δυσάρεστη θέση να τον χάσει! Υπάρχουν μερικά κλισέ πράγματα λοιπόν, που κάνει κάθε χωρισμένος που σέβεται τον εαυτό του!

Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν, ότι είναι απαραίτητα για να καταφέρεις να ξεπεράσεις την ερωτική σου απογοήτευση! Μιλάμε για φυσικές, ανθρώπινες αντιδράσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας τις επισημάνουμε για να...ταυτιστείς όσο δε πάει!

Ακούς καταθλιπτική μουσική.

Το πρώτο στάδιο ενός χωρισμού είναι η πολύ μουσική και ιδιαίτερα η καταθλιπτική. Κλαις, ξεσπάς και...ταυτίζεσαι με τους στίχους!

Οι ταινίες σε "αγγίζουν" περισσότερο!

Όταν φρέσκο χωρίζεις, το να αποφασίσεις να δεις μια ταινία ρομαντικού τύπου, είναι μέγα λάθος για την ψυχολογία σου! Παρόλα αυτά, πολλές φορές δοκιμάζουμε τα όριά μας. Ακόμη και ταινίες που υπό άλλες συνθήκες μπορεί να τις έβρισκες σαχλές τώρα, σε "αγγίζουν" πολύ παραπάνω από όσο θα περίμενες! Χωρισμός και...Notebook λοιπόν, είναι καταστροφή!

Ακούς πολύ χαρούμενη μουσική!

Έρχεται λοιπόν και η μέρα που τα συναισθήματα σου παύουν να είναι μελαγχολικά και γίνονται αντιδραστικά! Προσπαθείς λοιπόν να πείσεις τον εαυτό σου, ότι είσαι καλά και πας παρακάτω!

Πηγαίνεις πολύ συχνά για ποτό!

Θες να πιεις για να ξεχάσεις, θες να βρεις όσο πιο γρήγορα γίνεται κάποιον ή κάποια να σου ανεβάσει ξανά την πεσμένη σου αυτοπεποίθηση, θες να αποδείξεις σε όλους πόσο καλά είσαι ψυχολογικά. Οπότε, επιλεγείς σε κάθε ευκαιρία, να βρίσκεσαι σε ένα club ή σε κάποιο bar. Τις περισσότερες φορές όμως, απλά γυρίζεις σπίτι νιώθοντας μεγαλύτερο το "κενό" που είχες πριν φύγεις και αυτή τη φορά, έχεις και έντονη τάση προς εμετό επειδή σε πείραξαν τα σφηνάκια.

Ψωνίζεις πολύ!

Μετά από κάθε χωρισμό όλοι θέλουν μια ανανέωση για να νιώσουν καλύτερα. Καινούρια ρούχα και αξεσουάρ, νομίζεις ότι θα σου γεμίσουν το "κενό" . Υπερκαταναλωτισμός λέγεται. Μην το κάνεις.

Γίνεσαι κατάσκοπος!

Περισσότερο βρίσκεται στο δικό του προφίλ παρά στο δικό σου! Το κάθε like, το κάθε σχόλιο, το κάθε follow σημαίνει κάτι. Ή μπορεί και τίποτα, οπότε μην βασανίζεις περισσότερο τον εαυτό σου!

Τα προσωπικά σου social media "παίρνουν φωτιά" !

Κάθε μέρα ανεβάζεις και από ένα insta story ή μια φωτογραφία. Άλλες φορές επειδή θες να δείξεις πόσο καλά είσαι #not, άλλες πάλι, επειδή έμμεσα προσπαθείς να δώσεις αφορμή να σου στείλει!

Ταξιδεύεις πολύ!

Ξαφνικά η πόλη δε σε χωράει. Αν έχεις λοιπόν την οικονομική δυνατότητα φεύγεις. Αν δεν την έχεις, απλά αποκτάς πολλές τάσεις φυγής!

 

[intense_video video_type="youtube" video_url="https://www.youtube.com/watch?v=Quk3-Xnb40Y"]

 

Εν τελεί, όλοι προχωράμε μπροστά!

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram