Πώς θα καταλάβετε ότι σας λέει ψέματα με βάση το ζώδιό του;

Δημοσιεύθηκε 22 Μαΐου, 2020

Κριός: Ο Κριός δεν πιάνεται στα πράσα πάντα αλλά αν έχεις συχνή επαφή μαζί του μπορείς να καταλάβεις πότε θα σου πει ψέματα γιατί πάντα όταν λέει ψέματα φέρεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

Ταύρος: Ο Ταύρος είναι πολύ καλός στα ψέματα και πάντα το κάνει με τέτοιο τρόπο και αποκαλύπτοντας τη σωστή ποσότητα λεπτομερειών ώστε να μην τον καταλάβεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμος: Τα ψέματα είναι δεύτερη φύση για τους Διδύμους. Τα λένε τόσο συχνά που μετά από ένα σημείο δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι τι είναι ψέμα και τι είναι αλήθεια. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως δεν συνηθίζουν να λένε σοβαρά ψέματα και προτιμούν απλά να αλλάζουν λίγο την αλήθεια.

Καρκίνος: Ο Καρκίνος δεν λέει σχεδόν ποτέ ψέματα και γι’αυτό όταν θα πει ένα ψέμα θα τον καταλάβεις από το πρώτο λεπτό!

Λέων: Ο Λέων είναι ένα ζώδιο με τρομερή αυτοπεποίθηση. Τα ψέματά του θα τα πει με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και γι’αυτό δεν θα τα καταλάβεις εύκολα.

Παρθένος: Ο Παρθένος όταν ψεύδεται αρχίζει να αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες κάτι που τον κάνει να καρφώνεται αμέσως.

Ζυγός: Ο Ζυγός αποφεύγει τα ψέματα γιατί τον φοβίζουν περισσότερο ακόμα και από την πιο σκληρή αλήθεια.

Σκορπιός: Ο Σκορπιός δεν θα πει σχεδόν ποτέ ψέματα. Όταν φτάσει στο σημείο να πει ψέμα θα το κάνει επειδή δεν θα έχει άλλη επιλογή και θα το κάνει πολύ καλά!

Τοξότης: Ο Τοξότης θα πει τα ψέματά του και θα απομακρυνθεί. Έτσι δεν θα σου δώσει πολλά περιθώρια για ερωτήσεις.

Αιγόκερως: Αν υπάρχει ένα ζώδιο με το απόλυτο poker face αυτός είναι ο Αιγόκερως!

Υδροχόος: Ο Υδροχόος απεχθάνεται τα ψέματα και σπάνια θα πει. Ωστόσο όταν το κάνει θα το κάνει καλά και δεν θα μπορέσεις εύκολα να τον αποκαλύψεις εκτός και αν αρχίσεις να του κάνεις πολλές ερωτήσεις.

Ιχθύες: Ο Ιχθύες μπορεί να υπάρχει καλός ψεύτης αλλά και χείριστος. Αυτό εξαρτάται πάντα από το είδος του ψέματος που λέει.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram